İçeriğe atla

2021'in En İyi Ürünlerini Konuşuyoruz!

Shopify API 06 Mar 2024 0 yorum

Her geçen yıl gibi 2021 de biraz keşfetmekle ilgili olabilir mi? Cildine çok iyi gelen nemlendiriciyi keşfetmiş olabilirsin. K-Beauty’yi Discover Box ile keşfetmiş olabilirsin. Sonuç olarak hayat keşfetmekle geçen bir yolculuk.

Bu yolcuğun 2021’e ait sayfasını kapatırken, sen Justin Beauty ile neler keşfettin? Hangi ürünlerimiz cilt bakım rutininin vazgeçilmez parçası oldu? Justin Beauty Ekibi olarak her bir cilt bakım kategorisinde en iyi performans gösteren, en çok sevilen ürünleri belirledik. 2021’nin en iyisini seçmek içinse son sözü sana bıraktık!

En İyi Yağ Bazlı Temizleyici

Cilt bakım kategorilerini belirlerken epey zorlandığımızı söyleyebiliriz. İlk kategorimiz olan En İyi Yağ Bazlı Temizleyici’den söze başlayalım.

Bu kategorimizde yeni tanıştığımız, ancak kısa sürede herkesin ilgisini çeken ve güzel yorumlarla fazlasıyla övülen Mizon Cicaluronic Cleansing Balm göze çarpıyor.

Diğer bir yanda ise belki de K-Beauty’yi onunla keşfetmiş olduğun Heimish All Clean Balm, kendinden emin sağlam duruşuyla sana göz kırpıyor.

Aromatica Orange Cleansing Sherbet doğal ve organik formülünün güçlü performansıyla, bu kategorideki rekabeti kızıştırıyor.

En İyi Su Bazlı Temizleyici

Bir temizleyici her cilt tipinin sevgilisi olabilir mi? Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser’ın hassas ciltlerle dahi uyumlu formülü tüm nezaketiyle karşımızda.

Tüm cilt sorunlarına iyi gelen salyangoz özünün, temizleyici gücüyle tanışanlar Mizon Snail Repairing Foam Cleanser’ı çok sevdi. Hatta o kadar çok sevildi ki yıl içerisinde sizden gelen stoğu ne zaman yenilenir sorusu kulaklarımız çınlattı.

Yağlı ve akneli ciltlerin olmazsa olmazı Cosrx Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser, tabii ki bu kategorinin olmazsa olmazı.

En İyi Peeling

“Old but gold” diyebileceğimiz Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid, yıllardır kimyasal peeling kategorisinde ve haliyle yeri çok sağlam.

Kısa sürede tüm ciltlerin ilgisini üzerinde toplayan Mizon BSA Blackhead Away Liquid ise popülerliğini güçlü formülüne borçlu.

Sadece cildimiz için peeling değil vücudumuz için de peeling! Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion o kadar benzersiz ki bu kategoride rekabeti kızıştıracak gibi.

Tonik Severler!

Yenilenen formülünde alkole hoşça kal diyen Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner,

Adenosin, ginseng, propolis içeren formülüyle Village 11 Factory N Skin Formula Toner,

Yeşil ve antioksidan aşıklarının zirveye taşıdığı Benton Deep Green Tea Toner.

Seçmesi zor, varsa arada kalan editörünüzün seçimi Benton Deep Green Tea Toner. 😊

Favori Esanslar

Cildinde onarıcı güç severlerin favorisi Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence,

Işıltı severlerin favorisi Mizon Skin Power Original First Essence,

Aydınlatma ve yaşlanma karşıtı bakım severlerin favorisi Benton Fermentation Essence.

Favorini oylarken bir diğerinde aklın kalmış olabilir. Güzel haber her birinin tanışman için mini boyutu mevcut.

Belki de En Heyecanlı Kısım: En İyi Serum / Ampul

Doğal, organik ve sürdürülebilir duruşuyla sevdiğimiz Aromatica, bu sene yeni nesil serumlarla bizi tanıştırdı. Bu nedenle Aromatica Reviving Rose Infusion Serum ile listemize ilk sıradan dahil olmayı hak etti! Üstelik yanında Aromatica Reviving Rose Infusion Cream (20 ml) hediyesiyle geliyor.

Hidrolize marine kolajen kullanılarak formüle edilen Mizon Collagen 100 Serum’un bu denli sevilmesi tesadüf değil. Çünkü Mizon ve kullandığı üstün teknolojisi. ❤️

Kore kozmetik ürünlerini severek kullanan Çisem Çakır ve Yağmur Vardar’ın da favorileri arasındaki Benton Deep Green Tea Serum 2021 yılında çok popülerdi.

En İyi Göz Kremleri

Benton Fermentation Eye Cream,

Mizon Collagen Power Firming Eye Cream,

Mizon Snail Repair Eye Cream.

Bu üç silahşor çok sevilen, en çok tercih edilen göz kremlerimiz! Birini denemişsen bir diğerinde aklının kaldığına emin gibiyiz. Oyla bakalım senin favorin hangisi?

En İyi Göz Maskesi

Bu kategoride kabul edelim ki Mizon çok güçlü. Cilt bakım rutininde kendini şımartmanın en tatlı yolunu keşfetmiş olmalı. Çünkü göz maskesi seçkisi çok geniş ve her biri çok seviliyor.

Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Patch ve Mizon Hyalüronic Acid Eye Gel Patch kategoride yer alırken 3. İsim ise gülün sofistike gücünü dinlendirici formülüyle harmanlayan Heimish Bulgarian Rose Water Hydrogel Eye Patch.

En İyi Nemlendirici

Tüm cilt tipleri için geçerli bir durum: ‘doğru nemlendiriciyi bulmak’ 😊 belki de doğru insanı bulmak kadar zor olabilir. Verdiği nem az gelebilir ya da cildin için çok yoğun kalabilir, ancak bu satırları okuyorsan doğru nemlendiriciyi buldun ya da onu bulmaya çok yakınsın demektir.

Kuru ciltler için ideal Aromatica Organic Rose Hip Oil,

Karma- kuru ciltleri üzmeyecek Mizon Collagen Power Firming Enrich Cream,

Yağlı ciltleri yormayacak Cosrx Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion,

Göstermiş oldukları üstün başarı ile en iyi nemlendirici kategorisindeler.

En İyi Güneş Kremi

Güneş kremleri güzellik rutinlerinin belki de en kilit noktası. Justin Beauty olarak biz de bu kategoriyi belirlerken titiz davrandık.

Mizon’un yeni Cicaluronic serisine ait Mizon Cicaluronic Non Nano Sunblock SPF50+ PA+++ hyalüronik asit ve Cica içeren formülüyle kısa sürede çok sevildi.

Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50 PA++ ise uzun zamandır, çok iyi korunmaya bir yandan da yatıştırılmaya ihtiyaç duyan ciltlerin favorisi.

Güçlü korumanın yanı sıra makyaj üstüne dahi uygulanabilen Village 11 Factory Hydra Sun Fluid SPF50+ PA++++ fonksiyonel yapısı ile güçlü.

En İyi Çok Yönlü Bakım Ürünü

Pek çok cilt sorunu için hepsi bir arada bakım sunan Mizon All In One Snail Repair Cream,

Göz çevresi, ton eşitliği ve nemlendirme gibi özellikleriyle çok sevilen Mizon Only One Eye For Face,

Hem cilt hem vücut için kullanılabilen, dilersen makyaj bazı dilersen, tone-up krem olarak tercih edebileceğin Mizon White Flower Snow Cream.

Bu kategorimizdeki tüm ürünler Mizon! Çünkü Mizon inovatif bir marka ve çok yönlü bakımda “çok” güçlü!

En iyi Yatıştırıcı Jel

Aromatica Aloe Vera Gel,

Benton Aloe Propolis Soothing Gel,

Aromatica Cica Calming Gel.

Bu üç ürünü, “En iyi Yatıştırıcı Jel” kategorisine getirmek çok kolaydı ama eminiz içlerinden birisini seçmek o kadar da kolay olmayacaktır.

En İyi Saç Ürünü

Yağlı saçların favorisi Aromatica Tea Tree Purifying Shampoo,

Kepekli Saçların Favorisi Aromatica Rosemary Scalp Scrub

Güçlü saçların “güç kaynağı” Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo

Aromatica’nın cilt bakımı kadar saç bakımı kategorisine de gösterilen ilgi yoğun.

En İyi Makyaj Ürünü

Hem kapatıcılığı harika olsun, hem cildim nefes alsın. Cildimle bütünleşip doğal dursun, gözeneklerimi de tıkamasın. Zararlı güneş ışınlarına karşı da cildimi korusun. Mizon Snail Repair Intensive BB Cream’i keşfedenler bu isteklerin hepsine sahip oldular.

Kirpikleri kaşlara ulaştırabilen Mizon Collagen Curling Fix Maskara, bir maskaradan çok daha fazlasıydı. Formülündeki kolajen ile kirpikleri harika bir şekilde besledi ve kategorimizde yerini aldı.

Heimish Artless Glow Base SPF50 PA+++ kusursuz bir makyajın arkasındaki güç! Onsuz makyajlar hep eksik.

Şimdi gözlerini kapat ve bu kategoride yer alan 3 ürünle makyaj yaptığını hayal et ardından anketimizi oylayarak bu ürünlerin tamamını kazanma fırsatı da elde edebilirsin 😊

En İyi Tanışma Kiti

En iyi en çok sevilen K-Beauty ürünlerinin yer aldığı keşif kutumuz Discover Box, çok sevildi. K-Beauty’yi keşfetmek isteyen herkese ışık oldu diyebiliriz.

Gezgin ruhlar için tasarlanan Cosrx Travel Kit ile en popüler, çözüm odaklı Cosrx ürünleri nereye gidersen git yanındaydı.

Vegan, temiz içerikli, tüm ciltler için uygulanabilir Benton Green Tea Deluxe Kit herkese hitap eden yönüyle bu kategorimizde yer edindi.

En İyi Sivilce Ürünü

Cosrx Master Patch Original Fit, pratik yönüyle söz konusu akne olunca her koşulda yanında olmayı başardı.

Pyunkang Yul Acne Dressing Mask Pack ise, hem kendini daha iyi hissetmeni sağladı hem de aknelerin üzerinde yoğun bakım oluşturdu.

30 günde aknelerle vedalaşmaya söz veren Some By Mi AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner, bu sözünü tuttuğu için en iyiler arasında.

En İyi Kağıt Maske

Adaylarımız şu şekilde: Village 11 Factory Daily Fresh Up Mask Tea Tree, Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Mask, Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid, Benton Snail Bee High Content Mask, Barulab The Clean Vegan Mask AHA/BHA

Kağıt maskelerde seçkimiz kalabalık olduğu için seçmekte zorlanmış olabiliriz, ancak her birinin şahsına münhasır maskeler olduğunu söyleyebiliriz.

En İyi El ve Ayak Bakım Ürünü

Ayak peelingi aşıkları tarafından çok tercih edilen Village 11 Factory Relax Day Foot Peeling Mask,

Yumuşak ve pürüzsüz el ve ayakların sırrı Mizon Hand and Foot Cream Hyaluronic,

Shea yağı ve Hindistan cevizi ile muhteşem kombinasyon yaratan Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream en iyiler arasında!

Justin Beauty ekibi olarak senin için en iyileri seçmek bizim için çok zordu. Şimdi söz sende! Tüm kategoriler arasında senin için “en iyi” hangisi! Anketimizi doldur, sürpriz fırsatlarımızı yakala! Belki de “en iyi” dediğin ürün senin için 2022 hediyesidir. Kim bilir.

Mutlu ve şanslı bir yıl geçirmeni dileriz.

Justin Beauty Ekibi.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın