İçeriğe atla

Aromatica’nın En Yeni Ürünlerini İnceliyoruz

Justin Beauty Ekibi 12 Aug 2024 0 yorum

Kore cilt bakımının öncüsü Aromatica, temiz güzellik kavramını yeni bir seviyeye taşıyor. Temiz içerikleri ve çevre dostu formülleriyle güzellik rutininizi yeniden şekillendirmenin tam zamanı!     

Cildini beslemenin yanı sıra huzur ve canlılık hissine mi kavuşmak istiyorsun? Aromaterapiye uygun, güvenli formüllerle cilt bakımında temiz ve rahatlatıcı bir dönüşüm yaşayabilirsin. Yepyeni ürünleri ve doğadan aldığı ilham ile Aromatica, tam da bu yüzden cildin doğal dengesini korumak için yanında! Aromatica’nın üst düzey içeriklerle formüle edilmiş yeni ürünlerini inceleyeceğimiz yazımızda umarız cilt ihtiyaçlarına uygun ürünü keşfedebilirsin!   

Aromatica Rosemary Salt Scrub Shampoo   

Saç bakımında doğanın enerjisini keşfetmek istiyorsan, Rosemary Salt Scrub Shampoo tam sana göre! Andes Gölü'nün zengin mineral tuzları ve biberiyenin canlı enerjisiyle formüle edilen scrub şampuan, saç bakım rutinini kendine has özellikleriyle tamamen yenileyecek.     

Öne Çıkan Özellikler  

  • Otantik Aromaterapi teknikleri  
  • Biberiye enerjisiyle tazelik ve canlılık  
  • Silikon ve sülfat içermeyen vegan formül  
  • Saç dökülmesine karşı etkisi testlerle kanıtlanmış yoğun performans  

Biberiye özü sayesinde saçlarınızı doğal gücüne kavuşturarak daha sağlıklı bir saç uzamasını destekler. Saç derisindeki ölü deri hücreleri nazikçe temizleyen Rosemary Salt Scrub Shampoo, içerdiği özel tuz ile saç derini derinlemesine besleyerek benzersiz bir ferahlatıcı his bırakıyor.  

Rosemary Salt Scrub Shampoo’ya buradan göz atabilirsin.    

Aromatica Glow Vita C Toning Serum Orange & Neroli    

Cildinin ışıltısını artıracak ve lekeleri hafifletecek sırrı keşfetmeye hazır mısın? Glow Vita C Toning Serum Orange & Neroli, koyu lekeler ve düzensiz cilt tonlarını hedef alarak cildine pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.   

Öne Çıkan Özellikler  

  • Nazik formülü ile minimum irritasyon  
  • Tüm cilt tiplerine uygun.  
  • 8 farklı Hyalüronik Asit ve Neroli yağı ile derinlemesine nemlendirme  
  • Vegan formül  

2 haftada gözle görülür sonuçlar elde etmek istiyorsan çözüm; Vitamin C ve Bakuchiol ile desteklenen formülüyle cilt tonunu eşitleyen, koyu lekeleri, hiperpigmentasyonu azaltan ve pürüzsüz bir doku kazandıran Glow Vita C Toning Serum!   

Aromaterapistlerin geliştirdiği formül ile cilt, beden ve zihin arasında denge yarat. Tatlı portakal yağı ve neroli esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş serum, cildine göz alıcı bir ışıltı ve derinlemesine nemlendirme sağlar.   

Glow Vita C Toning Serum Orange & Neroli ürününe buradan ulaşabilirsin.  

Aromatica Glow Vita Facial Scrub Orange & Neroli 150ml    

Hazır ol, cildin için tazeleyici bir yolculuğa çıkıyoruz! Glow Vita Facial Scrub Orange & Neroli taptaze narenciye kokularıyla cildine enerji ve canlılık katacak. Gözenek bakımında mükemmel bir yardımcı olan bu ürün, tanecikli yapısıyla nazik fiziksel yüz peeling’i için aranan çözüm.  

Öne Çıkan Özellikler  

  • İçerdiği multi-Hyalüronik asit kompleks ile cildini nemlendirir ve besler.  
  • 5 farklı kil gücüyle yoğunlaştırılmış bakım:  

Arıkil: Gözenekleri arındırır  

Sarı Kil: Mikro-kalıntıları absorbe eder  

Hektorit: Kirleri giderir  

İllit: Matlaştıran cilt bakımı sunar  

Bentonit: Fazla sebumu absorbe eder    

  • Ferahlatıcı ve arındırıcı narenciye özü ile daha pürüzsüz cilt  
  • Sıfır atık & Vegan formül  

Ölü deri hücrelerini, fazla yağı, kiri ve diğer kirleticileri derinlemesine temizlemek için özel olarak formüle edilen eşsiz bir gözenek bakımını sunar. Bu sayede cildin, vitamin dolu narenciye meyvelerinin enerji verici gücüyle yeniden nefes alacak.  

Glow Vita Facial Scrub Orange & Neroli ürününe buradan göz atabilirsin.  

Aromatica Glow Vita Lip Volumizer Orange & Neroli   

  

Dudak bakımında benzersiz bir dolgunlaştırıcı etki mi arıyorsun? O halde Glow Vita Lip Volumizer Orange & Neroli’nin inovatif formülü sayesinde dudaklarını tahriş etmeden yeniden canlandır!  

Anında daha dolgun ve parlak dudaklara sahip olmak istiyorsan Glow Vita Lip Volumizer’ın içerdiği vitaminler, çatlamış dudaklarını etkin şekilde besleyerek uzun süre yumuşak kalmasını sağlıyor.    

Öne Çıkan Özellikler  

  • Doğal peeling ve derinlemesine nemlendirme  
  • İrite etmeden nazikçe eksfoliye etmeye ve dolgunlaştırmaya yardımcı  
  • Bitki kaynaklı esansiyel yağlarla formüle edildi  
  • Tokoferol (E vitamini) dudakları beslerken, nar çiçeği özü doğal ışıltınızı ortaya çıkarıyor  

Yapışkan bir his bırakmadan mükemmel parlaklık sağlayan “o” ürün, sakinleştirici ve tatlı kokusuyla, dudak çizgilerini pürüzsüzleştirerek anında hacim kazandıran Glow Vita Lip Volumizer Orange & Neroli.   

Glow Vita Lip Volumizer Orange & Neroli’ye buradan ulaşabilirsin.  

Aromatica Glow Vita Goodnight Cream Orange & Neroli     

Gece bakım rutinin en güçlü kahramanı: Glow Vita Goodnight Cream Orange & Neroli! %5 Niasinamid, Seramid ve 7 tip Vitamin Kompleksi ile formüle edilen bu gece kremi, cildini uyku sırasında yeniler, aydınlatır ve tazeleyici bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Tek adımda parlaklık ve nem sağlayarak, her sabah taze ve ışıltılı bir ciltle uyanmak istiyorsan tam sana göre!    

Öne Çıkan Özellikler  

  • Aydınlatıcı, canlandırıcı ve çok yönlü gece bakımı   
  • Cilt tonu dengeleme  
  • Işıltılı görünüm   
  • Lavanta, portakal ve neroli gibi içerikleriyle tazeleyici ve dinginleştirici bir uyku deneyimi  
  • Vegan formül  

Gece Rutininiz İçin İhtiyacınız Olan Her Şey cildin lipid yapısına benzer etkili bileşenler ile birlikte Glow Vita Goodnight Cream’de bulunuyor.   

100% saf esansiyel yağlarla zenginleştirilmiş aromaterapiyi deneyimle. Portakal yağı ve C vitamini ile güçlendirilmiş formül, cildini mükemmel bir şekilde besleyerek berrak, ışıltılı bir görünüm kazandırmada yanında!  

Aromatica Glow Vita Goodnight Cream Orange & Neroli 90g ürününü buradan inceleyebilirsin.  

Aromatica Ritual Hair Oil Jasmine & Vetiver 50ml    

  

Saçlarınıza Yenileyici bir dokunuş: Ritual Hair Oil Jasmine Vetiver! En yıpranmış saçları bile gençleştirerek parlak ve ışıltılı hale getirmek için destek sunan Ritual Hair Oil, Vegan ve silikon içermeyen formülü ile saçlarınızı mükemmel şekilde canlandırıyor.  

Öne Çıkan Özellikler  

  • Besleyici Etki  
  • Yıpranmış saçları onarmaya yardımcı   
  • Vegan ve silikon içermeyen formül  
  • Koku notası tatlı ve çiçeksi bir karaktere sahip. Üst notalarda yasemin, size nazik bir dokunuşla göz kırpar. Alt notalardaysa vetiver ve sandal ağacı taze bir etki bırakır.  
  • Formülü; saçı güçlendiren pracaxi yağı, ısıya karşı koruma sağlayan badem yağı ve UV ışınlarına karşı dayanıklı baobab yağı gibi bitki bazlı yağlarla güçlendirilmiştir.  
  • Vegan formül  
  • Ağır, yapışkan his bırakmaz  

Ritual Hair Oil Jasmine & Vetiver 50ml ürününe buradan ulaşabilir ve satın alabilirsin.  

Aromatica Frankincense Youth Renewal Cream 30ml  

  

Zamansız güzellik için: Frankincense Youth Renewal Cream ile tanış! Cilt sıkılığını ve dolgunluğunu artırmada mükemmel desteği mi arıyorsun? O halde Frankincense Youth Renewal Cream, sana gençlik ışıltısını sunan çözüm! Yeni nesil retinol alternatifi Bakuchiol, Frankincense ve fermente mantar özleriyle zenginleştirilmiş bu premium formül, anti-aging bakımını yeniden tanımlıyor.    

İnce kırışıklıkları azaltmada ve yaşlanma belirtilerini yavaşlatmada etkili olan Frankincense Youth Renewal Cream ile cildini derinlemesine nemlendir ve genç bir görünüm kazan. Sadece 4 haftalık kullanımda cilt dokusunun yoğunluğunu %12.61 artırdığı klinik testlerle kanıtlanan Frankincense Cream; elastikiyet, nem, parlaklık, cilt dokusu, cilt beyazlatma ve ürün emilimi konularında %100 kullanıcı memnuniyeti sağladı!   

Aromatica Frankincense Youth Renewal Cream 30ml ürününe buradan ulaşabilirsin.  

Aromatica Frankincense Youth Renewal Serum 30ml  

  

Frankincense ile Çölün Gizemini Keşfet! Frankincense, diğer adıyla buhur, doğanın en nadir ve etkileyici hediyelerinden biridir. Efsanevi bileşen, yorgun cildine bol miktarda nem ve besin sunarak yeniden canlanmasını sağlar ve güçlü, dayanıklı bir temel oluşturur.   

Doğanın mucizesi ile gençlik ışıltını geri kazanabilirsin! Bakuchiol, bitkisel kolajen ve dört farklı mantar türünden (Trametes versicolor, Ganoderma lucidum, Fomes formentarius ve Inonotus obliquus) elde edilen özlerle oluşturulan bu eşsiz formül, ince kırışıklıkları azaltarak cildine gençlik ışıltısını geri kazandırıyor.    

Aromatica Frankincense Youth Renewal Serum’a buradan göz atabilirsin.  

Aromatica Vitalizing Rosemary All-In-One Lotion  

   

Biberiye ve sedir ağacının mükemmel uyumu ile Vitalizing Rosemary All-in-One Lotion, cilt bakım rutinini canlandırman için harika bir seçenek. Serinletici ve tazeleyici etkisiyle hem bedenini hem de zihnini yenileyen bu losyon, yapışkanlık hissi bırakmadan cildin yağ ve nem dengesini korumana yardımcı olacak!  

Öne çıkan özellikler  

  • Tüm cilt tipleri  
  • Doğal nemlendirici içerik  
  • Yağ ve nem dengesi  
  • Vegan formül  
  • Rahatlatıcı etki  
  • Yumuşak ve pürüzsüz görünüm  

Mineraller ve vitaminlerle dolu biberiye, antiseptik ve antimikrobiyal özellikleri sayesinde akne, dermatit ve egzamaya karşı etkili. Özellikle hassas ciltlerin dostu olan bu losyon, temiz güzellik standartlarına uygun olarak geliştirildi. Yani vegan ve cruelty-free formülüyle hem cildin hem de gezegenimiz için kusursuz bir seçenek!    

Vitalizing Rosemary All-In-One Lotion ürününe buradan ulaşabilirsin.  

Aromatica'nın vegan ve cruelty free formülleriyle cildini güvende tutacağına emin olabilirsin. Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen ve bitki bazlı yöntemlerle elde eden Aromatica, doğayı ve içinde barındırdığı tüm canlıları her adımda saygıyla karşılıyor. Doğal, etkili ve etik bir güzellik deneyimi için Aromatica en güvenilir seçeneklerden biri. Aromatica ürünleriyle sadece cildine değil, gezegenimize de iyi bakarak güzellik rutinini devrim niteliğinde değiştirebilirsin.   

Yepyeni ürünleri keşfetme yolculuğunda seninleyiz! Aromatica’nın tüm ürünlerine buradan göz atabilirsin.  

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün
0%