İçeriğe atla

JUST IN: Yeni Markalar ve Ürünlerini İnceliyoruz!

Justin Beauty Ekibi 29 Aug 2024 0 yorum

Kore'nin en popüler markalar ve ürünleri raflarımızdaki yerini aldı ve cildine hak ettiği özeni göstermek için seni bekliyor. Markaları ve ürünlerini keşfederek cildine küçük bir iyilik yapmaya ne dersin? Abib, Anua, Mixsoon ve Tocobo’dan oluşan yeni markalarımız, benzersiz içerikleri ve inovatif formülleriyle bakım rutinine yeni bir soluk getiriyor.  

Senin için hazırladığımız bu yazıda onların dünyasına adım atacak ve cildinle olan bağını güçlendirecek harika ürünleri keşfedeceksin! Hadi, bu güzellik yolculuğuna birlikte çıkalım! 

Anua 

Kore güzellik sektöründe genç ve taze havasıyla öne çıkan Anua, cilt bakımını sadece kremlerden, serumlardan ibaret görmüyor. Cildimize iyi bakmanın aslında bütüncül bir yaşam tarzına dayandığına inanıyor. Beslenmeden ruh sağlığımıza kadar her şeyin cildimize yansıdığını düşünen Anua’ya göre güzellik, içten gelen bir ışık ve bu ışığı yakmanın yolu, doğayla uyumlu, sağlıklı alışkanlıklarla dolu bir yaşamdan geçiyor. 

Yani, cildine sürerken “Acaba içinde ne var?” diye düşünmeyeceğin, doğallığı hissettiğin ürünler sunuyorlar. Bir yandan da, çevre dostu yaklaşımlarıyla doğaya saygılarını eksik etmiyorlar. Biz Anua’ya bayıldık, gel beraber ürünlerini keşfedelim! 

  • Cruelty free 
  • Vegan  

Heartleaf 77% Soothing Toner 250ml 

İçeriğindeki %77 oranında kalp yaprağı özüyle, spesifik cilt ihtiyaçlarına özel bakım yaparak anında rahatlatıcı bir dokunuş sağlıyor. Elma özü ve Centella asiatica (Cica) içeriyor, bu sayede cildini nazikçe ölü hücrelerden arındırıyor. Hem de tüm cilt tipleri için uygun, özellikle hassas ciltler için bulunmaz fırsat!

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Anua - Heartleaf 77% Clear Pad 

%77 kalp yaprağı özüyle zenginleştirilmiş 70 pedle gelen bu çok yönlü ürün, her cilt tipi için uygun olup özellikle hassas ciltlerin dertlerine derman oluyor. "Anti-Sebum P" formülü sayesinde, su gibi hafif ve yapışkan olmayan pedler sebum üretimini kontrol altına alarak gözenekleri küçültmeyi hedefliyor. Ama asıl güzellik şimdi başlıyor: İçeriğinde bulunan PHA sayesinde, nazik bir peeling etkisi yaratarak cilt temizliği sırasında ölü cilt hücrelerini arındırıyor ve siyah nokta görünümünü azaltıyor. 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Anua - Heartleaf 70% Intense Calming Cream 

Cildini onaran ve güçlendiren bu yatıştırıcı krem, Heartleaf içeriğinin yanısıra Seramid ve Pantenol içerir. Bu içerikler de derinlemesine nem sağlamayı ve hasar görmüş cilt bariyerini onarmayı vadiyor  

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Benton 

Eğer Kore cilt bakımı meraklısıysan, Benton’u mutlaka duymuşsundur. Bu marka, doğal içerikler kullanarak harika cilt bakım ürünleri yaratma konusunda uzman. İsmini de, “Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi” filminden almış, hani şu yaş aldıkça gençleşen karakterden. Benton da aynı şekilde, zararlı maddelerle geçici sonuçlar vermek yerine, cildinizi sağlıklı formüllerle eski genç haline döndürmeyi hedefliyor. Felsefesi, herkesin güvenle kullanabileceği kaliteli ürünler yapmak ve hayvansal ya da zararlı maddelerden uzak durmak. Benton ürünleri arasından seçim yapmakta zorlanıyorsan, bu noktada devreye giriyoruz! Benton’un en iyi ürünlerini seninle paylaşmak için buradayız. Hazırsan, hadi ışıldamaya başlayalım!   

  • Cruelty free 
  • Vegan dostu 

Cica Gel Sunscreen Serum 

Hafif ve temel bir bakım sunan serum, hızla cildin en derin katmanlarına kadar nüfuz ediyor. Güvenilir SPF 50+ PA++++ filtreleri, ultraviyole ışınlarına karşı koruyucu etki sağlıyor. 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Bakuchiol Serum 35ml 

Bitki bazlı bu serum, yaşlanma belirtileriyle savaşmak için ideal partnerin olabilir. Psoralea corylifolia meyvesinden elde edilen %2,5 saf Bakuchiol içeren ürün, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü etkili bir şekilde azaltmayı vadediyor. Her kullanımda cildine hak ettiği bakımı sunuyor. 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Heartleaf Toner 150ml 

İçeriği düşük sıcaklıkta çıkarılmış Jirisan Heartleaf özü (Houttuynia cordata ekstraktı) ve gözenek bakımını destekleyen, nemlendiren ve sakinleştiren bileşenlerle dolu. Özellikle yağlı ciltler ve genişlemiş gözenekler konusunda endişeliysen ya da hassas bir cildin varsa, bu tonik tam senlik! 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Abib 

Abib, Kore’de ve dünya genelinde çok popüler bir cilt bakım markası. Amaçları, güvenli hammaddeler sayesinde cildinin ilk tazeliğine kavuşmasını sağlamak. Kore’nin en büyük cilt bakım mağazası Olive Young’dan iki kez ödül alarak da gücünü kanıtlamış! Gel, ödüllü ürünle başlayarak markayı biraz öğrenelim! 

  • Cruelty free 
  • Vegan dostu 

Heartleaf Spot Pad Calming Touch 80 pads 

Bu ödüllü ped, tüm cilt tiplerinde güvenliği vadeden, özenle hazırlanmış hipoalerjenik bir formüle sahip. Ayrıca hassas bir cildin varsa, etkili bir temizlik ve rahatlatıcı bir dokunuş sunması nedeniyle yol arkadaşın olmaya aday!

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Airy Sunstick - Smoothing Bar 23g 

İşte hem yüz hem de vücut için ideal, kullanımı kolay bir güneş koruyucu stick! SPF 50+ PA++++ ile UVA ve UVB ışınlarına karşı güçlü koruma sağlarken, hafif ve yapışkan olmayan formülü sayesinde ciltte ağırlık yapmaz. Suya 80 dakika dayanıklılık vadeden bu stick, beyaz kalıntı bırakmadan yarı mat bir bitiş sunuyor. Ergonomik ve kavisli tasarımı sayesinde her an, her yerde kolayca uygulanabilir ve makyaj üzerine bile rahatça sürülebilir!   

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Gummy Sheet Mask Heartleaf Sticker 

Heartleaf özüyle tahrişi gidermeyi, akneleri azaltmayı ve cilde serinlik vermeyi vadeder. Centella Asiatica sayesinde akne izleriyle savaşır, ceramidler ise cilt bariyerini onarmaya ve sıkılaştırmaya yardım eder. Mikro fiber teknolojisi ile maske, yüzüne tam oturur ve esansın cilde derinlemesine nüfuz etmesini sağlar. 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Tocobo 

Tocobo, Kore’den çıkan taptaze bir vegan güzellik markası. Hayvansal malzeme kullanmıyorlar, cruelty-free sertifikaları da tamam, üstelik ciltte hipoalerjenik testlerden geçmiş. Yani cilt tipi ne olursa olsun, Tocobo ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 

‘Sezgilerine değer ver’ diyor Tocobo, bizce çok tatlı bir motto. Cilt bakımında sadece gerçekten işe yarayan, olmazsa olmaz malzemeleri kullanıyorlar. Amaçları da cildini mutlu ve sağlıklı yapmak. Şimdi birlikte yeni ürünlerini incelemeye ne dersin? 

  • Cruelty free 
  • Vegan 

Vita Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 

Hafif sütlü dokusuyla cildine kolayca yayılan bu ürün, hem fiziksel hem de kimyasal UV filtreleriyle güneşin zararlı etkilerinden korunmana yardımcı olur. Cilt tonunu eşitleyip doğal bir ışıltı kazandırır. Makyaj öncesi baz olarak da oldukça etkili olabilir. İçeriğinde deniz topalak hidroliti, B3 ve B12 vitaminleri, Hyalüronik asit ve Adenozin bulunur; bu da cildine hem bakım yapıp hem de koruma vadeder. 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Cotton Soft Sun Stick SPF50+ PA++++ 

İşte yumuşacık bir güneş koruyucu stick! İçeriğindeki pudra sayesinde ciltteki yağı emiyor ve fondöten gibi hafif ve şeffaf bir şekilde uygulanıyor. UVA/B ışınlarına karşı güçlü koruma sağlıyor, dışarıda kullanım için ideal. Kolayca yanında taşıyabilir, beyaz iz bırakmadan tekrar uygulayabilirsin. 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Vita Berry Pore Toner 150ml

Alkolsüz ve 50.000 ppm meyve suyu ile zenginleştirilmiş tonik, cildi nazikçe arındırır, ölü deriyi temizler ve gözenekleri sıkılaştırmayı hedefler. Aynı zamanda cilt dokusunu iyileştirmede ve büyük gözeneklerin görünümünü azaltmada yardımcı olur. Bu tonik bizden tam puan alır! 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Mixsoon 

2019 yılında kurulan bu Koreli güzellik markası, cilt ihtiyaçlarını dinleyerek, doğal içerikleri kullanarak sağlıklı, genç ve parlak bir cilde kavuşma keyfini sunmayı amaçlıyor. Mixsoon cilt hedeflerine ulaşmak için etkili bir yaklaşım benimsiyor. Minimal formüllerinde saf ve organik özler kullanmasıyla güzellik dünyasında olumlu bir itibar kazandı bile! 

  • Minimal formül 
  • Cruelty free 
  • Vegan dostu 

Bean Essence 30ml 

MIXSOON Bean serisi, fermente fasulye, arpa, nar ve armutla formüle edilmiş. Bu içerikler, cildi aydınlatır, pürüzleri nazikçe giderir ve gerekli mineralleri derinlemesine nüfuz ettirerek cildin canlanmasını, sağlıklı ve parlak görünmesini destekler. 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Vitamin C Powder 8g 

Bu güçlü L-Askorbik Asit içeren toz, cildindeki koyu lekeleri azaltmaya, yaşlanma belirtilerini gidermeye ve ışıltı katmaya yardımcı olur. Tek yapman gereken, tozu tonik, esans ya da serumlarınla karıştırmak. Aman dikkat: C vitamini içeren ürünlerle retinol gibi güçlü maddeleri karıştırma! 

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Centella Sun Cream SPF50+ PA++++   

Eski ve yeni nesil kimyasal filtrelerin karışımı sayesinde güneşe karşı sağlam bir koruma vadediyor. Cildini ultraviyole ışınlardan korurken, aynı zamanda hiperpigmentasyon riskini azaltmaya yardımcı oluyor. İçeriğinde lavanta yağı ve centella asiatica özü var, bu da cildini yatıştırıp ekstra bakım sağlamayı amaçlıyor.

Ürüne buradan göz atabilirsin.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün
0%