İçeriğe atla

Hem güçlü hem de parlak saçlar aşkına! Saç bakımı rutini nasıl olmalı?

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

İster uzun olsun isterse kısa, sağlıklı bir saç her ortamda kendini belli eder. Eğer sen de bu ışıltının peşindeysen, en birinci destekçinin uygun ürünlerden oluşan etkin bir saç bakımı rutini olduğunu söylemeliyiz. Saçına en uygun şampuan, saç kremi, saç maskesi ve saç bakım yağı gibi ürünleri düzenli kullanarak hem güçlü hem de göz alıcı saçlara sahip olabilirsin!

Kuaförlere tonlarca para harcamadan önce derin bir nefes al ve sorumuza samimi bir cevap ver. Saçına ne kadar iyi bakıyorsun? En doğru şampuan ve saç kremini kullandığından emin misin? Ya saç yağları ve maskeleri? Ara ara saçına ihtiyaç duyduğu bitkisel özleri ve vitaminleri veriyor musun? Bir saç bakımı rutinin var mı?

sarı ve dalgalı saçlı kız

Güzellik emek istiyor. Saçının en iyi görünümüne kavuşmasını istiyorsan etkili bir saç bakım rutini oluşturmalı, ürün seçerken saçının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmalısın. Doğal içeriklerle güçlendirilmiş, ağır maddeler barındırmayan ve cruelty free bir saç bakım rutini için sana bazı önerilerimiz var.

Şaç bakımı rutini

Sabah akşam saç toniği ile canlandırıcı bakım

Saç bakımı rutininin ilk aşamasında, hem sabahları hem de akşamları saçını güçlendirmek, saçı günün temposuna ve stresine karşı korumak için kullanabileceğin etkili bir ürün çeşidi var: Saç toniği!

Aromatica Biberiyeli Saç Güçlendirici Tonik, saç derisinin ihtiyacı olan besinlerden, B7 vitamini ve biotinden oluşan özel formülüyle hassas ve kuru saç derisini besleyip zenginleştirmede, ince telli saçlara güç ve esneklik katmada oldukça etkili. Biberiye, lavanta ve nane yağından aldığı aromaterapik etkisiyle saç kökünü güçlendiren ve saç derisini yenileyen bu saç toniği, özellikle saç tellerinin incelmesinden endişelenenlere hitap ediyor.

Nasıl Kullanılır? Saç derisine yakın bir bölgeden spreyi sık. Tüm saç derisine eşit miktarda uygula ve parmak uçlarınla hafifçe masaj yap. En iyi sonuçları elde etmek için her sabah ve akşam kullanabilirsin.

Şampuandan önce peeling

Saç bakımı rutininde duş ve duş sonrası aşamalar oldukça önemli. Saç derisini arındırmak, sebum ve artıklardan kurtulmak için şampuan öncesi saçına uygulayabileceğin çok özel bir işlem var. Saç peelingi! Bu işlem saç derisinin beslenmesine, rahatlamasına ve sağlıklı saçın korunmasına destek oluyor. Aromatica Saç Derisine Özel Peeling, içeriğindeki Ölü Deniz tuzu yardımıyla saç derisine peeling etkisi uyguluyor.

Nasıl Kullanılır? Saç derisini ve saçları ılık suyla iyice ıslattıktan sonra, saç derine eşit miktarda uygula. Saç derine parmak uçlarınla hafifçe masaj yap ve daha fazla köpük elde etmek için biraz su ekle. Su ile iyice durula. En iyi sonuç için haftada 2-3 kez şampuan yerine ya da şampuandan önce kullanılması tavsiye ediliyor.

Şampuan ile derinlemesine temizlik

Şampuanlama, saçın arınma aşaması olmasının yanı sıra nemini koruması, sağlıklı, yumuşak ve parlak olmasında da en önemli basamak (Bknz: İyi bir şampuan seçiminin esasları). Bu aşamada en doğru şampuanı seçebilmek adına saç tipini iyi bilmeli, saçının ihtiyaçlarına en uygun ve en doğal içeriği seçmelisin. Duş alırken ne çok sıcak ne de çok soğuk bir suyu tercih etmeli, saç derisinin yağ ve kirden tamamen arınması adına saçlarını ılık suyla yıkamalısın.

  • Eğer saçında kepek varsa, Aromatica Biberiye Özlü Saç & Saç Derisi Şampuanı iyi bir tercih olabilir. Kaynatma yöntemiyle elde edilen biberiye, çam iğneleri, zencefil, yer paskalyası, fesleğen, kişniş ve kekik yağları ile oluşturulan doğal içerik, kan dolaşımını destekleyerek saç derisinin canlanmasında, kepekten arınmasında ve beslenmesinde etkili. Formülündeki B7 vitamini ve Pro-vitamin B5 içeren Biotin ile saç derisini besliyor, güçlü saç kökü ve sağlıklı saçlar için saç derisini nemlendiriyor. Tüm aile güvenle kullanabilirsiniz.
  • Eğer derinlemesine arındırıcı ve bakım yapan günlük bir şampuan arıyorsan, Aromatica Selvi Özlü Derinlemesine Temizlik Şampuanı, saç derisinin, hava kirliliğinin neden olduğu kir ile saç spreyi/jeli gibi ürünlerden kalan tortulardan temizlenmesinde etkili bir formüle sahip. %98 doğal içeriklerle hazırlanan formülü, saç derisinin rahatlaması, beslenmesi ve ihtiyacı olan nemi elde etmesine; saçın canlanmasına, yumuşacık olmasına ve esnekliğini geri kazanmasına destek oluyor.


    S
    aç kremi ve saç esansı

Saç kremi, çok fonksiyonlu bir saç bakım ürünü olması nedeniyle oldukça kritik. Şampuanlama işlemi bittikten sonra kullanılan kremler, sadece saçların yumuşak olmasını sağlamakla kalmaz, saç dolaşmasını önleyerek tarama işlemini kolaylaştırır ve saça bakım yapar. Saç kreminden en iyi şekilde yararlanmak için, ürünü saça saç dipleri hariç olacak şekilde uygulamak ve birkaç dakika bekleterek saç tellerinin gereken nemi almalarını sağlamak gerekir.

Saç Bakım Maskesi

Saç bakımı rutinine haftalık olarak ekleyebileceğin aşamalardan biri de saç maskesi. En etkili içeriklerden oluşan doğal saç maskesi formülleriyle saçına çok daha yoğun ve etkili bir bakım kürü uygulayabilirsin.

Bu incelikli saç bakımı rutini ile en göz alıcı saçlar senin!
Diğer saç bakım ürünlerine bakmak istersen, işte hepsi burada!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün
0%