İçeriğe atla

Aromatica Doğal & Vegan Aloe Vera Jeller Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Janset Angı 02 May 2024 0 yorum

Eğer Kore kozmetiği dünyasına ilgi duyuyorsan, yüksek kaliteli doğal içerikleri ve sürdürülebilirliğe katkılarıyla bilinen ve en ünlü K-Beauty markalardan biri olan Aromatica'yı muhtemelen duymuşsundur. Ancak henüz tanışmadıysan, hiç sorun değil! Aromatica’yı tanımana yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Bu dosyamızda Aromatica’nın doğal ve vegan jellerini mercek altına alıyoruz. Cildi yatıştırmak, serinletmek, doğal ışıltı vermek, hızlı yağlanan cildi sebum dengesine kavuşturmak ve akneye yatkın ciltleri rahatlatmak için şişelere sığdırılmış benzersiz doğal karışımlarla tanışmaya hazır mısın?

Aromatica: Doğanın Dokunuşu Cilt Bakımında

Aromatica'nın kurucusu Jerry Kim'in hikayesi, Avustralya'ya yaptığı bir yolculukta bitkisel özlerin ve doğal tedavilerin cildi yatıştırma konusundaki gücünü keşfetmesiyle başlıyor. Ancak sevdiği cilt bakım ürünlerinin sentetik kokular ve petrol bazlarıyla dolu olduğunu fark ediyor. Bu nedenle, doğallığın ve sürdürülebilirliğin ön planda olduğu ürünler geliştirmeye karar veriyor. Sentetik madde içermeyen roll-onlar üretmeye başlıyor veişte bu noktada Aromatica doğuyor!

"Save the Skin, Save the Planet" sloganıyla öne çıkan Kore'nin lider cilt bakım markalarından biri olan Aromatica, bitki özlerinin gücünden ilham alıyor. Vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilen içerikler, geri dönüştürülebilir ambalajlar, yeniden dolum sistemi ve akıllı fabrikasıyla tercihlerimiz arasında ön sıralarda yer alıyor. Aromatica denince ödüllere doymayan doğal ve vegan jel serisi akla geliyor!

Aromatica Doğal & Vegan Jellerin Özellikleri

Hadi gel, bu benzersiz markanın jellerini yakından tanıyalım. Serinin göz bebeği Soothing Aloe Vera Gel, onu tamamlayıcı nitelikte farklı ihtiyaçlara hitap eden Cica Calming Gel ve Tea Tree Calming Gel bu tanışma sonrası cildini yatıştıracak, canlandıracak ve besleyecek. Anlatacaklarımızın daha çok yolu var ama özetleyelim: Sıcak bir yaz günü buz gibi Soothing Aloe Vera Gel ile cildini ferahlatabilir, Cica Calming Gel ile hassaslaşan cildine banyo sonrası harika bir terapi yapabilir ve bikininle harika görünmek için sırt sivilcelerinle vedalaşırken Tea Tree Calming Gel’i en yakın dostun olarak benimseyebilirsin.

Soothing Aloe Vera Gel

Aloe vera jellerinden ve çok yönlü bakım ürünlerinden beklentilerini tamamen değiştirecek harika bir ürünle tanış: Soothing Aloe Vera Gel! Bu ürün, 4 yıl üst üste en çok satan unvanını ve 7 yıl üst üste HwaHae Beauty Awards ödülünü alarak ne kadar özel olduğunu kanıtlıyor. Soothing Aloe Vera Gel’in bu başarısı, doğal ve son derece etkili formülüne dayanıyor. Aromaterapistler tarafından tasarlanan formülü, %96 oranında saf Aloe vera ve Biberiye yaprak özünü içeriyor. Gel Aromatica Soothing Aloe Vera Gel’in senin için neler yapabileceğine bakalım:

  • Anında yatıştırıcı, ferahlatıcı ve tazeleyici etki sunar, etksini katlamak için buzdolabında saklayabilirsin.
  • Katmanlar halinde uygulanarak yüz maskesi olarak kullanılabilir.
  • Bakım yağları, serumlar ve esansiyel yağlar gibi bakım ürünleriyle karıştırıldığında rutininin etkisini katlar.
  • Güneş sonrası cildi hızla yatıştırmak, ferahlatmak ve korumak için idealdir.
  • Akne endişelerine & izlerine karşı destek sunar.
  • Cildin rahatsız hissettiği kızarıklık ve tahriş ataklarında yatıştırmaya yardımcı olur.
  • Güzellik cihazlarıyla birlikte kullanıma uygundur.
  • Saç & saç derisini tazelemek, ferahlatmak, yatıştırmak ve beslemek için idealdir.
  • Yıpranmış tırnaklar için güçlendirici, besleyici & onarıcı destek sunar.

Just a Tip: Cilt bakım rutininde esans ve nemlendirici basamakları arasında, ince bir tabaka olarak uygulayabilirsin. Uyumadan önce cilt bakımında kullandığın bir yağın 1 veya 2 damlasını Aloe vera jel ile karıştırıp yüzüne eş miktarda uygulayabilirsin.

Tea Tree Calming Gel

Hassas ciltlilerin baş kahramanı çay ağacı içerikli olan Aromatica Tea Tree Calming Gel, %84 Çay ağacı özü ve %11 Aloe vera özü içeriyor. Çay ağacı özü, sivilce görününmünü azaltma ve cildi arındırma ile kalmaz, cilde yoğun nem sağlayarak nemli ve parlak bir görünüm kazandırır. Bu jel, özellikle yağlı, karma ve akneye eğilimli ciltler için harika bir seçenek! Sebum dengesi Tea Tree Calming Gel’den sorulur desek yeri. Yüz, vücut ve saçta kullanılabilirler ve döküntü yaşayan, tahriş olmuş veya irite ciltleri yatıştırmada çok etkilidir. Sıra Tea Tree Calming Gel’in senin için neler yapabileceğinde:

  • Anında yatıştırıcı, ferahlatıcı ve tazeleyici etki sunar. Bu etkiyi katlamak için buz dolabında saklayabilirsin!
  • Yüz ya da vücut bölgende bulunan sivilce ve akneleri yatıştırmaya ve sebum dengesini sağlamaya yardımcı olur.
  • Gözenek bakımı, daha temiz, ışıltılı ve pürüzsüz bir cilt görünümü için çalışır.
  • Katmanlar halinde uygulayarak yüz maskesi olarak kullanabilirsin.
  • Bakım yağları, serumlar ve esansiyel yağlar gibi bakım ürünleriyle karıştırıldığında rutininin etkisini katlar.
  • Güneş sonrası cildi hızla yatıştırmak, ferahlatmak ve korumak için idealdir.
  • Cildin rahatsız hissettiği kızarıklık ve tahriş ataklarında yatıştırmaya yardımcı olur.
  • Masaj ve spa için uygundur.

Sevgili Buse Gürkan’ın Tea Tree Calming Gel’i nasıl kullandığına buradan göz atmanı tavsiye ederiz! 🤍

Cica Calming Gel

Hassas ve tahriş olmuş cilt denince akla belki de ilk gelen içerik, Kore kozmetiğinin de baş kahramanı olan, Centella asiatica’dır. Kaplanların kendini iyileştirme yönteminden ilham alan Aromatica Cica Calming Gel, hassas ciltlere rahatlatıcı bir çözüm sunmak için minimum içerik listesiyle tasarlandı. %11.4 Aloe vera ve %84.4 Centella asiatica içeriği ile oldukça yüksek bir oranda Cica içeriyor! “Bu ne anlama geliyor?” dersen, cilde gerekli nemlendirme ve yatıştırıcı bakım sunarak stresli cildi rahatlattığı ve seni bulutların özerine çıkardığı cevabını rahatlıkla verebiliriz. Cica öncülüğünde bu jel neler vadediyor göz atalım mı?

  • Anında yatıştırıcı etki sunar. Bu etkiyi katlamak için buz dolabında saklayabilirsin!
  • Hassas, kurumuş, irite olmuş, tahriş olmuş ve onarılmaya ihtiyaç duyan ciltlere hızla destek sağlar.
  • Cildin rahatsız hissettiği kızarıklık ve tahriş ataklarında yatıştırmaya yardımcı olur.
  • Daha temiz, ışıltılı ve pürüzsüz bir cilt görünümü için çalışır.
  • Katmanlar halinde uygulanarak yüz maskesi olarak kullanılabilir.
  • Bakım yağları, serumlar ve esansiyel yağlar gibi bakım ürünleriyle karıştırıldığında rutininin etkisini katlar.
  • Güneş sonrası cildi hızla yatıştırmak, ferahlatmak ve korumak için idealdir. Güneş yanığı gibi durumlarda hassasiyeti almaya yardımcı olur ve serinletici etkisiyle cildini rahatlatır.
  • Masaj ve spa için uygundur.

Justin Beauty Club Üyeleri Ne Diyor?

Bu ürünü yeni çıkan sivilcemin üzerine kullanıyorum, hızlı bir şekilde geçiriyor. Maske olarak kullanıyorum. Kedim tırmaladığında yaranın üzerine sürüyorum ve iz bırakmadan hızlı bir şekilde iyileşiyor. Her zaman alacağım bir ürün.

Aromatica'nın Doğal ve Vegan Jellerini Nasıl Kullanabilirsin?

Tonik, serum ve nemlendirici gibi ürünlerin nasıl kullanılacağını çoğumuz biliyoruz, peki ya jeller? Aromatica'nın doğal ve vegan jellerini kullanmak oldukça basit! Özellikle güneşe maruz kaldıktan sonra, yüz ve vücuduna nazik masajlarla uygulayabilirsin. Bu, cildini güneşin zararlı etkilerinden korumanın yanı sıra, cildini nemlendirir ve yatıştırır.Bu jelleri buzdolabında saklamak serinletici ve ferahlatıcı etkilerini vazgeçilmez yapacak! Ayrıca, buzdolabından taze çıkmış bir jel, yüz yogasının ferahlık hissini ikiye katlayabilir! Bir de unutmamalısın ki çok yönlü yapıları sayesinde farklı kullanım şekilleri için de uygundur. Yüz, vücut ve saç için düzenli kullanımlarıyla cildinin ve saçlarının daha sağlıklı, nemli ve canlı görünmesini sağlayabilirsin.

Armotica Doğal ve Vegan Jeller Kimin için Uygundur?

Belki cildin son zamanlarda hassaslaştı ya da yorgun düşmüş hissediyorsun. Belki de cildin nemini kaybetti ve biraz ekstra sevgiye ihtiyacı var. İşte tam bu noktada Aromatica'nın jelleri devreye giriyor. Doğal içerikleriyle cildinizi sevgiyle sarıyor ve onarmaya yardımcı oluyorlar.

Aromatica'nın doğal ve vegan jelleri, cilt bakımına yeni bir soluk getiriyor. Hassaslaşmış, yorgun düşmüş ya da nemini kaybetmiş bir cilt için harika çözümler sunuyorlar. Doğal içeriklerle formüle edilmiş bu jeller, cildini sevgiyle besleyerek yeniden canlandırıyor. Denemek için Aromatica Jeller seçkimize hemen göz atabilirsin!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın