İçeriğe atla

Yılbaşı Hediye Fikirleri: Justin Beauty Discover Box

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Yılbaşını yılbaşı yapan bazı şeyler vardır. Geceye heyecanla hazırlanmak, ışıl ışıl süslenmiş bir çam ağacı, altında bekleyen yeni yıl hediyeleri ve elbette sevdiklerin… İtiraf edelim ki hepimiz ailemize, dostlarımıza ve sevgilimize hayallerindeki hediyeyi bulmaya çalışıyoruz. Çeşitli hediye fikirleri arasında savrulup duruyoruz! İşte bu sebeple Justin Beauty Discover Box - K-Beauty Keşif Kutusu, onların yüzündeki en büyük gülücük, senin de en büyük kurtarıcın olmaya hazır!

Justin Beauty Discover Box, K-Beauty’nin en prestijli ürünlerini bir araya getiren bir Kore cilt bakımı keşif kutusu. Bu kutunun içerisinde tüm dünyanın gözbebeği olan birbirinden başarılı mini ürünler var. Eğer K-Beauty dünyasında yeniysen veya Kore kozmetiği ile ilk defa tanışacak bir sevdiğine hediye almak istiyorsan, Justin Beauty Discover Box ciltte harikalar yaratmak için özenle geliştirildi!

Justin Beauty kesif kutusu

Justin Beauty Discover Box'ta Neler Var?

Justin Beauty Discover Box, içerisinde tam 6 farklı cilt bakım ürünü ve 5 farklı tester bulunduruyor. İstersen hiç vakit kaybetmeden aklındaki yılbaşı hediye fikirleri arasında bir numaraya yerleşecek olan bu keşif kutusuna göz atalım:

  • Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser 20ml: Cilt ile uyumlu pH derecesi ile en hassas ciltlerin bile severek kullanabildiği mucizevi cilt temizleyici. Kore cilt bakım ürünü denince akla gelen ilk ürünlerden biri!
  • Mizon Snail Repair Intensive Toner Deluxe: %30 oranında salyangoz özü ile geliştirilen tonik, geniş gözenek probleminden ince çizgi ve kırışıklıklara, cilt lekelerinden elastikiyet kaybına dek birçok probleme karşı savaşan gerçek bir kahraman!
  • Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid, Hyalüronik asit ile cildi en alt tabakasına dek neme doyurmayı hedefleyen özel bir sistemle geliştirildi! Tüm cilt tiplerinin severek kullandığı Hyalüronik asit, dolgun, ışıl ışıl ve sağlıklı bir cildin baş mimarı.
  • Mizon All In One Snail Repair Cream Tube: İşte salyangoz özlü krem denince akla gelen ilk isim! Kore cilt bakım ürünleri arasında tüm dünyanın tartışmasız favorisi olan Mizon Snail Repair All In One Cream, formülünde %92 oranında salyangoz özü ve daha birçok özel içerik bulunduruyor. Cildi sıkılaştırmak, geniş gözenekleri kontrol altına almak, sivilce ve akne problemine karşı savaşmak, cilt lekelerini ortadan kaldırmak ve anti-aging etki sağlamak ondan sorulur!
  • Benton Fermentation Eye Cream: Göz çevresinin ihtiyaç duyduğu Premium bakımı gerçekleştirmek için Benton Fermentation Eye Cream'den başkası düşünülemez! Fermente içerikler, peptitler, seramid, Hyalüronik asit ve daha birçok yıldız bileşenle geliştirilen özel formül, nazik göz çevresini derinlemesine nemlendiren etkili bir bakım yapmak ve tüm yaşlanma belirtilerine karşı savaşmak için ideal.
  • Aromatica Organic Aloe Vera Gel: %96 oranında organik aloe vera içeren formül, Kore kozmetiklerini bu kadar özel yapan geleneksel yöntemlerle geliştirildi. Doğanın gücü ile cildi hızla sakinleştiren, nemlendiren ve canlandıran çoklu bir etki içeren aloe vera jeli, Justin Beauty Discover Box’ta.
k-beauty kesif kutusu

Justin Beauty Discover Box ile Cilt Bakım Rutini Nasıl Yapılır?

Peki yeni yıl hediyesi olarak harika bir tercih olan Justin Beauty Discover Box ile nasıl bir cilt bakımı rutini izlenebilir?

  1. Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser ile sabah ve akşam olmak üzere cilt temizlenir,
  2. Hemen ardından Mizon Snail Repair Intensive Toner ile cilt yatıştırılıp diğer aşamalara hazırlanır,
  3. Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid ile cilt neme doyurulur,
  4. Mizon Snail Repair All In One Cream ile birçok cilt problemine karşı çoklu bir bakım gerçekleştirilir,
  5. Benton Fermentation Eye Cream ile nazik göz çevresi nemlendirilip beslenir,
  6. Aromatica Organic Aloe Vera Gel ile nem cilde kitlenir ve daha sakin, yumuşacık ve sağlıklı bir görünümün tadı çıkarılır!
yilbasi hediye fikirleri

Yılbaşında Sevgiline Justin Beauty Discover Box Hediye Etmeye Ne Dersin?

Kız arkadaşa yılbaşı hediyesi fikirleri arasında boğulmana gerek yok! Kadın sevgiliye yılbaşı hediyesi almak istiyorsan, Justin Beauty Discover Box doğru seçim. Kore kozmetiği ile tanışan herkesin cildinde yaşanan büyük değişim ve gelişim, onun da hakkı! K-Beauty’nin en prestijli ürünlerinden oluşan bu eksiksiz set, harika bir yılbaşına yakışan unutulmaz bir yılbaşı hediyesi olacak!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın