İçeriğe atla

Yeni Yılda Cildinin Pürüzsüz Olması İçin Tüyolar

Shopify API 06 Mar 2024 0 yorum

Yeni bir yıl, yeni heyecanlar, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar. Öncelikle kalpten dileriz ki 2022 bizi şaşırtacak kadar iyi bir yıl olsun hepimiz için! Ve cildimiz için de tabii…

Kocaman bir yılı daha iyisiyle, kötüsüyle geride bırakırken yeni yıla en baştan, tertemiz bir sayfa açarak başlayalım ki yaşayacağımız güzel şeylere yer açılsın değil mi? Yeni yıla hazırsın, peki cildin de hazır mı? Değilse Kore kozmetiği cilt bakım ürünleriyle hemen hazırlıklara başlayalım, iyiyse neden daha iyisi olmasın?!

Adım 1: Cildini Temizle

Cilt bakım rutininin ilk ve en önemli adımı cilt temizliğidir. Hangi ürünü kullandığın kadar, ürünleri hangi sıralamayla uyguladığın da çok önemli. Bu sebeple doğru sıralamayla, doğru bir cilt bakım rutini uygulayarak pürüzsüz bir cilde ulaşmak hayal değil!

Cildini ne kadar iyi temizlersen, bir sonraki aşamada kullanacağın ürünlerin etkisini de o kadar artırmış olursun. Bu sebeple cildin için doğru ve etkili temizleyiciler seçmelisin. İstersen senin için derlediğimiz temizleyicilere birlikte göz atalım!

Mizon Snail Repairing Foam Cleanser - Salyangoz Özlü Köpük Temizleyici

Başlangıç olarak ilk önerimiz Mizon Snail Repairing Foam Cleanser, peki neden?

Çünkü biz Justin Beauty ekibi olarak, içerisinde salyangoz özü olan her şeye aşığız. Bu aşkın sebebi de salyangoz özünün onarıcı ve besleyici gücü sayesinde birçok cilt ihtiyacına çözüm sunması.

Snail Repairing Foam Cleanser cildini temizlemenin yanı sıra içeriğindeki papaya özü ve yeşil çay ile cildi beslemeye, canlandırmaya yardımcı oluyor. Yılbaşı gecesini canlı kılmak için iyi bir tercih!

Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser - pH 5 Değerinde Günlük Temizleyici Jel

Daha hafif ve düşük pH oranıyla gönüllere taht kurmuş Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser bu listede olmazsa olmazdı!

En hassas cilt yapısıyla bile uyumlu, derinlemesine arındırma sağlayan ve içeriğindeki hafif asitler sayesinde cilt üzerindeki pürüzlerle vedalaşmanı sağlayan Low pH Good Morning Gel Cleanser'la cildini tahriş etmeden temizleyebilirsin.

Adım 2: Cildine Peeling Uygula

Pürüzsüz bir cilt ve kusursuz bir makyajın sırrı şüphesiz ki peeling işlemi. Cildine peeling yaparak pürüze sebep olan ölü hücrelerden kurtulabilir, gözeneklerini derinlemesine temizleyebilir, pürüzsüz cilde giden yolda emin adımlarla ilerleyebilirsin. Cilt tipin kuru, karma ya da yağlı olabilir ama cilt tipine göre peeling ürünü bulman için K-beauty sonsuz alternatif sunuyor. Hiç vakit kaybetmeden senin için derlediğimiz peeling ürünlerine göz atalım!

Mizon Honey Black Sugar Scrub - Siyah Şeker Ekstreli Yağ Dengeleyici Arındırıcı Scrub

Yılbaşı kutlamasında hiçbir pürüze yer yok. Cildindekiler de dahil!

Mizon Honey Black Sugar Scrub, formülünde yer alan siyah şeker sayesinde cilt üzerindeki siyah nokta, beyaz nokta ve kiri, gözeneklere biriken yağı, cilt üzerindeki ölü hücreleri etkili bir şekilde temizler. Ayrıca bitkisel yağlar ve bal ekstresi içeriğiyle cildi mükemmel şekilde besler ve nemlendirir. İpeksi cildinle tüm bakışları üzerinde toplamaya hazır mısın?

 

Adım 3: Tonik Kullanmayı Unutma

Yeni yıla ışıl ışıl, dolgun bir ciltle girmek için peeling'den hemen sonra cildine tonik uygulayarak parlayabilirsin. Ayrıca bir sonraki aşamaya cildini hazırlamak için de ideal. İşte senin için seçtiğimiz tonikler!

Benton Aloe BHA Skin Toner - Aloe & BHA İçeren Cilt Dengeleyici Günlük Tonik

Benton'un gönüllere taht kuran Aloe BHA Skin Toner'i, içeriğindeki Aloe vera özü sayesinde yatıştırıcı özelliğe sahip. K-Beauty furyasında en yüksek BHA oranına sahip tonik, cildindeki pürüzleri ve siyah noktaları ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Hafif ve her cilt tipine uygun formülüyle, bizce yılbaşı gecesi için de uygun!

Mizon Snail Repair Intensive Toner – Salyangoz Özlü Tonik

Yine bir salyangoz özü içerikli ürün ve yine biz. Mizon Snail Repair Intensive Toner de ekip olarak sevdiğimiz toniklerden. Gözenek bakımı desen onda, cilt tonu dengelenmesi, kırışıklık ve ince çizgilere karşı mücadele desen yine onda!

Mizon Snail Repair Intensive Toner'le gecenin yıldızı sen ol.

Adım 4: Kağıt Maske Kullan

Birçok cilt ihtiyacına yönelik kağıt maske var, önemli olan cildine ve cildinin ihtiyacına kulak vermen!

Cilt bakım rutininde kağıt maskesi kullanarak cildini besleyebilir, onarabilir, yatıştırabilir ve daha bir sürü şey yapabilirsin! Dediğimiz gibi, önemli olan cildinin neye ihtiyacı olduğuna kulak vermen. Hazırsan senin için seçtiğimiz kağıt maskelere geçelim.

Mizon Joyful Time Essence Mask Pomegranate - Nar Maskesi

Bu listenin maskeleri Mizon'dan geldi ama ne yapalım, çok iyiler!

Mizon Joyful Time Essence Mask Pomegranate, içeriğindeki nar ekstresi sayesinde cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı olan ve daha genç, ışıl ışıl cilt görünümü sunan bir maske. Özellikle yağlıya dönük karma bir cilt yapısına sahipsen, kesinlikle tavsiye ediyoruz!

Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid - Hyalüronik Asit Maskesi

Nem, nem ve daha çok nem diyorsan, işte sana bir nem bombası; Mizon Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid! Cilt yüzeyinde bir nem bariyeri oluşturarak nemi cilde hapseden Hyalüronik Asit Maskesi, gece boyu cildini neme doyurmaya hazır!

Adım 5: Cildini Nemlendirmeyi Unutma

Özellikle soğuyan havalarla birlikte, yazın belki de ağır bulduğumuz nemlendiricilerin ortaya çıkma vakti geldi. Cilt bakımının son aşaması olarak cildi nemlendirmek, kuruluğa bağlı birçok cilt probleminin de önüne geçmek demek! Bilirsin, yaşlanma belirtilerinin en önemli sebeplerinden biri de cildini yeterince nemlendirmemek. Bu sebeple sağlıklı bir cilt için nemlendiricini sür ve cilt bakım rutinini tamamla! Birbirinden muhteşem nemlendiriciler ise aşağıda!

Mizon Snail Recovery Gel Cream - Salyangoz Özlü Nemlendirici Günlük Bakım Jeli

Yazımızın yavaş yavaş sonlarına gelirken bir salyangoz ürünü daha eklemek istedik.

Günlük kullanıma uygun yapısıyla Mizon Snail Recovery Gel Cream; cildinde ağırlık yaratmadan nemlendirme sağlar. Cilt onarımına (tabii ki), cildin daha aydınlık ve canlı görünmesine yardımcı olan nemlendirici, yağlı ve karma ciltler için ideal!

Benton Aloe Propolis Soothing Gel - Aloe & Propolis İçeren Cilt Yatıştırıcı Jel

Benton Aloe Propolis Soothing Gel için Aloe ve propolisin mükemmel uyumu diyebiliriz. Hassas ciltlerin bile güvenle kullanabileceği formülüyle Aloe Propolis Soothing Gel; cildini yatıştırır, aknelerden kalan izleri soldurur ve cilt tonunu eşitleyerek cildinin daha ışıltılı hale gelmesine yardımcı olur. Işıltı nerede, biz oradayız!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın