İçeriğe atla
Flaş İndirimler Her gün 12 farklı Kore ürünü, 12 farklı indirim!
Yeni üyelere HOSGELDIN15 kodu ile %15 İndirim

#JustDiscover Ürün İnceleme: Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion

Justin Beauty Ekibi 18 Oct 2024 0 yorum
#JustDiscover-ürün-inceleme-Village-11-Factory-Relax-Day-AHA-Exfoliating-Body-Lotion

Cilt bakımı sadece yüzün için değil tüm vücudun için önemli! Günlük hayatın koşturmacasında cildin yorgun düşebilir, pürüzsüzlüğünü kaybedebilir, hatta yaralar, sivilceler ve sivilce lekeleriyle karşılaşabilirsin. Çilek bacak, kararmalar gibi istenmeyen durumlar da seni rahatsız edebilir. Kir ve stresten arınmış bir vücut da adeta yeniden doğmuş gibi hissettirir. Tek bir adımla bu yoğun tempoda cildine doğal ışıltısını geri kazandırmak, yaralar ve lekelerin görünümünü azaltarak kusursuz bir şekilde arındırmak ister misin? Derinlemesine arındırıcı etkisiyle yumuşacık, pürüzsüz bir cilde sahip olman için Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion seni bekliyor!

Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion İçeriği Nasıldır?

Village-11-Factory-Relax-Day-AHA-Exfoliating-Body-Lotion-İçeriği-Nasıldır?

Relax Day AHA Body Lotion’ın göze çarpan detaylarından biri, adından da anlaşıldığı gibi, AHA içermesi. Bu yüzden AHA hakkında detaylara daha yakından bakmaya ne dersin? Bu bileşen, özellikle cilt yüzeyindeki ölü hücreleri arındırma ve cildi yenileme konusunda oldukça etkili. Cildin daha parlak, genç ve taze görünmesini desteklemesiyle de bakım rutinlerinin vazgeçilmezlerinden birine dönüşüyor. AHA'nın en belirgin özelliklerinden biri, peeling etkisi sunarak cilt yüzeyindeki pürüzleri, izleri, ölü derileri ve donuk görünümü gidermeye yardımcı olması. Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion, %12 oranındaki yoğun AHA oranıyla kısa sürelerde kalıcı pürüzsüzlüğü hassasiyet yaşamadan sağlamana yardımcı oluyor.

Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion’ın etkisi bunlarla sınırlı kalmıyor. Formülü mineral yağ, paraben, SLS, SLES, yapay koku ve renklendirici gibi 6 bileşeni de içermiyor! Bunun yerine Cica, Hyalüronik asit ve çeşitli bitkiler ile geliştirilen içeriği, cildini sakinleştirmen için doğadan ilham alan bir çözüm sunuyor. Anti-aging özelliğinden bahsetmiş miydik? Formülündeki kolajenle cildindeki kırışıklıkların azalmasına ve cildinin derinlemesine nemlenmesine yardımcı olan bu losyon, akne izleri ve hiperpigmentasyonu azaltmada konusunda cildine dost oluyor! Cildin nem dengesini koruman doğal ışıltını ortaya çıkarmanın altın kuralıdır. Nem tutma kapasitesiyle bu vücut losyonu, cilt bariyerini güçlendirerek cildin nem dengesini korumana destek oluyor. Bu da içeriğindeki %12 AHA ile Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion’ın cilt bakımı yıldızları arasında yerini almasını sağlıyor.

Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion Faydaları Neler?

Village-11-Factory-Relax-Day-AHA-Exfoliating-Body-Lotion-Faydaları-Neler?

Her cildin kendine özgü ihtiyaçları bulunur, ancak sonbaharın gelişiyle hepimizin ortak ihtiyacı mevsim geçişlerinde cildin nem dengesini sağlamak oluyor. Bu dönemde cildine uygun ürünü tercih etmenin her zamankinden daha fazla çaba gerektirdiğini düşünüyor olabilirsin. Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion, hem vücudunu neme doyuruyor hem de nazik bir peeling etkisi sunuyor. Peeling sonrası cildin en çok ihtiyaç duyduğu şey tabii ki nem! İşte burada Village 11 Factory vücut losyonunun içerdiği 7 tip Hyalüronik asit, cildine ihtiyacı olan yoğun nemlendirmeyi cildinin her katmanında sağlamak için harekete geçiyor.

Cildin yenilenme döngüsü yaklaşık 28 gün sürer. Bu losyonu düzenli olarak kullandığında, cildinin nasıl daha yumuşak, parlak ve pürüzsüz hale geldiğini fark edeceksin. Üstelik bakım rutinindeki diğer adımların da etkisini artırmış olacaksın! Bu süre, losyonun içeriğinde bulunan kolajenin vücuduna kazandıracağı nemi, esnekliği ve koyu diz ve dirsekler için cilt tonunu dengelemesini gözlemlemek için ideal.

Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion’ı şu amaçlarla kullanmanı tavsiye ediyoruz:

  • Vücut sivilcesi ve sivilce izleri
  • Bölgesel kararmalar
  • Pul pul görünüm ve ölü deriler
  • Çilek bacak görünümü
  • Yara izleri
  • Cilt kuruluğu
  • Cilt tonu eşitsizliği

Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion Hangi Cilt Tiplerine Uygun?

Village-11-Factory-Relax-Day-AHA-Exfoliating-Body-Lotion-hangi-cilt-tiplerine-uygun

AHA’nın gücünden tüm cilt tipleri faydalanabilir! Özellikle karma veya yağlı bir cildin varsa cildin sebum ve kirlerden mükemmel bir şekilde arınacak ve ferahlayacak. Ancak unutmaman gereken detaylar var. Eğer hassas ve kuru bir cilde sahipsen, öncelikle bu losyonu cildinde test etmeni öneririz. Böylece hafif tahriş veya kızarıklık ihtimalini en aza indirebilir, cildinin ihtiyacı doğrultusunda kullanım sağlayarak üründen maksimum düzeyde verim alabilirsin. Burada dikkat etmen gereken nokta cildinin toleransını ölçmekten geçiyor. Bu yüzden hassas ciltliysen AHA içeren ürünlere düşük dozlarla başlayabilirsin. Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion bir vücut ürünü, ama biz yine de hatırlatalım: Yüz bölgende kullanmanı önermiyoruz! Cildinde güçlü bir hassasiyet yaratabilir. Yüz bölgende kullanabileceğin AHA içeriklerini incelemek için AHA & BHA seçkimize göz atabilirsin. 

Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion Nasıl Kullanılır?

Günlük kullanıma uygun olan Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion, ekstra peeling aşamasına gerek kalmadan cildini eksfoliye ederek bütüncül bir bakım sunuyor. Duştan sonra haftada 1-2 kez olmak üzere bu losyonu kolayca uygulayabilirsin. Ancak çok hassas bir cilt tipine sahipsen, kullanım sıklığını azaltabilirsin. Sana tavsiyemiz, Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion’ı kullanırken hassasiyet ihtimalini en aza indirmen için farklı AHA, BHA, PHA içeren ürünleri vücut bakım rutinine eklememen, çünkü bu losyon sana ihtiyacın olan kapsamlı vücut bakımını ve peeling etkisini sunarak cildinin nefes almasını sağlayacak. Özellikle gündüz uygulaman durumunda UV ışınlarından korunmalısın. Bu yüzden mutlaka güneş kremi kullanmayı es geçmemelisin!

Enerjini tazeleyecek canlanmış ve arındırılmış bir vücutla hafiflemenin verdiği huzuru deneyimlemek için Village 11 Factory Relax Day AHA Exfoliating Body Lotion’ı keşfet!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün