İçeriğe atla

Nem, nem ve daha çok nem!

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Cilt tipin ne olursa olsun, her cildin neme ihtiyacı var. Cilt bakımında önemli basamaklardan biri olan nemlendirme aşaması, yıpranma ve yaşlanmaya karşı cildi daha güçlü hale getirir. Unutma ki nemsiz cilt, başka cilt problemlerine de yol açacaktır. Bu konuda canını sıkma çünkü sana şimdi cildini neme doyuran sihirli içeriklerden bahsedeceğiz!

Son dönemlerde cilt bakımında adını sıkça duyduğumuz hyalüronik asit ile başlayalım. ‘Peki nedir hyalüronik asidin cilde faydaları?’ dediğini duyuyor gibiyiz. Kendi ağırlığının 1000 katına kadar su tutma özelliğiyle bilinen hyalüronik asidin faydaları saymakla bitmez. Biz senin için hızlandırılmış şekilde kendisini tanıtalım. Su tutma görevi olan hyalüronik asit, cildi en alt katmanlarından en dışa kadar nemlendirir. Cildimizin nem ihtiyacı konusunda olmazsa olmazlardan. Sadece kurulukla savaşmakla kalmıyor, dokuların yenilenmesi için de tüm gücünü kullanıyor.

Mizon Cicaluronic ile Hyalüronik Asit ve Centella Asiatica’dan Gelen Güzellik!

Daha sağlıklı, daha parlak ve nem ile ışıldayan bir cilde sahip olman için hyalüronik asitle yetinmeyen Mizon Cicaluronic serisini eminiz ki duymuşsundur. K-Beauty dünyasını kasıp kavuran bu seri Centella asiatica ve hyalüronik asidin gücünü birleştirerek; kuru cilt sorununu savunmasız bırakıyor. Kuruluğa karşı silah arkadaşlığı yapan Centella asiatica ve hyalüronik asit; nemli, yumuşak ve sakin bir cilde sahip olman için tüm gücünü kullanır. Tonik, balm ve güneş kreminden sonra seriye yeni eklenen maske ve serum ile eksiği olmayan bir nem bakımı seni bekliyor. Cicaluronic serinin diğer üyeleri ile hala tanışmadıysan da vakit kaybetme!

İstersen Mizon Cicaluronic serisinin yeni üyeleri, Mizon Cicaluronic Water Fit Mask ve Mizon Cicaluronic Serum’u yakından tanıyalım. Neme doymuş, ışıltılı, sakinleşmiş ve pürüzsüz cilde sahip olmak isteyenlerin dikkatine! Önce cildini sonra seni mutlu edecek bu yeni nem bombalarını sevmeme ihtimalin yok. Hazırsan başlayalım.

Mizon Cicaluronic Serum ile Cildini Besle!

Centella ve Hyalüronik Asit Serumu, hassas ve kuru ciltler için özel olarak geliştirilen, WaterCalm Bariyer Sistemi teknolojisi ile tasarlanmıştır. Üstelik tek bir damla ile cildini en alt katmanlara kadar nemlendirmen ve beslemen mümkün! Yüksek konsantre serumunun tek bir damlası 90.000 ppm cicalüronik kompleks içerir yani bu demek oluyor ki tek bir damlası gerekli nem ve sakinlik bakımını cildine sağlıyor.

Biraz önce hyalüronik asidin cilde olan faydalarından bahsetmiştik, 8 farklı moleküldeki hyalüronik asidin etkisini tahmin edebiliyor musun? Bu eşsiz deneyimi yaşaman için Mizon Cicaluronic Serum 8 çeşit hyalüronik asit ile geliştirildi.

Cildin farklı katmanlarına aynı anda etki ederek yoğun nemlendirme sağlayan Cicaluronic Serum, kuru ve hassas cildinin en büyük düşmanı desek abartmış olmayız sanırım. Bununla yetinmeyerek, 7 farklı formda Centella asiatica bitki özütünü içererek, cilde yoğun biçimde sakinleştirici ve yatıştırıcı bakım sunuyor. Üstelik vegan ve %93 oranında doğal içerikler ile geliştirilmiştir!

Peki cildimizi nemle yenileyen Mizon Cicaluronic Serum ne zaman ve nasıl kullanılır? Cildinizi temizleyip tonik uyguladıktan sonra, uygun miktarda serumu yüzünüze uygulayın. Unutmayın tek damla bile yeter!

Birkaç Justin Beauty tavsiyesi de eklemeden geçmeyelim; cilt tonu eşitleyici özelliği sayesinde makyaj bazı olarak tercih edebilirsin. Makyaj uygulaması sonrasında cildinde kuruluk hissediyorsan, makyaj öncesinde cildine uygulanabilirsin.

Mizon Cicaluronic Maske ile Cildini Yenile!

Cildini anında neme doyurman için tasarlanmış Mizon Cicaluronic Water Fit Mask, nemsiz kaldığını hissettiğin anlarda kurtarıcın olmaya aday! Yoğun günün ardından eve geldiğinde, kendine güzel bir cilt bakımı yapmak istediğinde ya da cildinle etrafına ışıltı saçmak istediğinde kısacası her zaman yardımına hazır! 15-20 dakika içeresinde nemle yenilenen ve sakinleşen cildine bıraktığı ferahlatıcı hisse eminiz ki hayran kalacaksın.

Centella & Hyalüronik Asit Maskesi; Watercalm Barrier System Technology ile geliştirilerek 7 farklı çeşitteki Centella Asiaticayı ve 8 çeşit hyalüronik asidi cildin en derinliklerine kadar ulaştırır. Cilde mükemmel şekilde yapışarak, bileşenlerin etkili şekilde cilt tarafından absorbe edilmesini sağlar. Kısacası kuruluk ve hassasiyet sorunlarına kaçacak yer bırakmıyor.

Vegan ve çevre dostu olan maske %100 selüloz jel tipidir. Hem cildinizi hem de çevreyi düşünerek geliştirilen nem bombası, her an elinin altında olması gerekenlerden. %94 doğal içeriklerle geliştirilen Mizon Cicaluronic Water Fit Mask ile cildin ekstra nemli ve ferah hissedecek!

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın