İçeriğe atla

Mizon Snail Repair Koleksiyonu'nun Yeni Ürünleri Şimdi Seninle!

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

K-Beauty’de salyangoz özü dendiğinde akla gelen ilk markanın Mizon olduğunu biliyor muydun? Mizon, Snail Repair koleksiyonuyla tüm dünyanın vazgeçilmezi olan salyangoz özlü ürünleri cildinle buluşturuyor. Salyangoz özünü yalnızca cilt bakım rutininin bir aşamasında kullanıyorsan veya henüz hiç denemediysen bu yazıyı nefesini tutarak oku çünkü bu seriyi tanıtarak cildine mükemmel bir iyilik yapmak üzereyiz!

Salyangoz Özlü Bakım Ürünleri Nasıl Kullanılır?

Öncelikle salyangoz özünün faydalarından bahsetmemiz gerek. Biliyorsun ki salyangoz özü, Kore cilt bakımı ürünleri arasında oldukça revaçta olan bir içerik. Bu haklı ününü, sunduğu sayısız faydaya borçlu olan salyangoz ürünleri hakkında kısaca bir konuşmak gerek.

Mizon Snail Repair serisi tam 13 farklı ürün içeriyor. İçlerinde Mizon Snail Repair All In One Cream gibi tüm dünyanın göz bebeği haline gelmiş olan kült ürünlerin de yer aldığı bu seri, salyangoz özlü bakım ürünlerini cildinle buluşturman için biçilmiş kaftan. Yüz yıkama jelinden göz kremine, tonikten nemlendiriciye cilt bakım rutininin tüm aşamalarında kolaylıkla kullanabileceğin bu ürünler, cildini beslemek, yenilemek ve onarmak için tam da ihtiyacın olan şey!

Salyangoz Özlü Ürünler ile Kore Cilt Bakımı

Peki, Justin Beauty’de seninle buluşan yepyeni salyangoz özlü bakım ürünleri neler? Dilersen hiç vakit kaybetmeden bu ürünleri incelemeye başlayalım.

Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch - Altın & Salyangoz Ekstreli Göz Maskesi

“Hem altın hem de salyangoz özü içeren bir göz maskesi mi?” dediğini duyar gibiyiz! Evet, narin göz çevren tam da bunu hak ediyor! Üstelik bu formül 5 farklı peptit de içeriyor. Bitmedi! Greyfurt tohumu yağı ve 2 farklı mantar özü de bu salyangoz ekstreli göz maskesinin gücüne güç katan içeriklerden.

Mizon Snail Repair Intensive Gold Eye Gel Patch göz çevresindeki ince çizgi ve kırışıklıkları onarmaya, cildi yenileyip neme doyurmaya ve canlılık katmaya yardımcı özellikleriyle cilt bakım rutininin en önemli parçalarından olmaya aday!

Mizon Snail Silky Peeling Scrub - Salyangoz Özlü Peeling

%40 oranında kabartma tozuna ek olarak salyangoz özü ve süt proteini içeren Mizon Snail Silky Peeling Scrub, gözenekleri temizleyen ve gözenek sıkılaştırıcı etki sunan yapısıyla salyangoz özü içeren ürünler arasında özel bir yere sahip! Ölü deri hücrelerini arındırmak, cilt yüzeyini pürüzsüzleştirmek ve cildi besleyip yumuşatan özelliği ile salyangoz özünden yararlanmak, cilt bakım rutininde ihtiyaç duyduğun şey olabilir.

Salyangoz Kremi Ne İşe Yarar?

Peki gelelim şu çok ünlü salyangoz kremlerinin neler yapabildiğine… Zaten biliyorsun, Mizon’un bu serisi, salyangoz kremlerini tüm dünyaya sevdirdi. Şimdi ise seni yepyeni bir salyangoz kremi ile buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz!

Mizon Snail Repair Perfect Cream - Nemlendirici Salyangoz Kremi, %60 oranında salyangoz özüne ek olarak fermente fasulye özleri gibi yıldız içeriklerle geliştirildi. Üstelik cildin onarımına yardımcı olan bu kremin, nemlendirme özelliği Mizon Snail Repair All In One’a göre daha yüksek! Cilt elastikiyetini artırma, cildi yatıştırma, aydınlatma ve nemlendirme konusunda çok iddialı olan bu krem, cilt bakım rutinine kesinlikle değer katacak.

Salyangoz Özlü Ürünler ile El ve Vücut Bakımı

Salyangoz özü madem bu kadar mucizevi, neden vücudun ondan eksik kalsın ki? Mizon Hand and Foot Cream Snail – Salyangoz El & Vücut Kremi, içerdiği salyangoz özü ile kurumuş el, ayak ve vücudun nemlenip onarılmasında bir numara! Hele ki soğukların iyiden iyiye hissedildiği bu günlerde, vücut bakımına özen göstermeyi unutmamalısın. Kuruyup çatlayan eller, topuklar ve vücut için salyangoz özlü bu kreme güvenebilirsin!

Mizon Snail Repair Serisinin Deluxe Ürünlerini Keşfettin Mi?

Mizon Snail Repair ailesinin en ünlü üyeleri, şimdi deneyebilmen için deluxe boyda! Mizon Snail Repairing Foam Cleanser Deluxe - Salyangoz Özlü Köpük Temizleyici, salyangoz özü içeren formülüyle cildi ölü deri hücrelerinden ve siyah noktalardan arındırıp gözenekleri sıkılaştırmada ideal. Mizon Snail Repair Intensive Essence Deluxe – Salyangoz Özlü Esans ise %88 salyangoz özü ile esans aşamasını bambaşka bir boyuta taşıyacak kadar etkili! Mizon Snail Repair Intensive Toner Deluxe – Salyangoz Özlü Tonik ise %30 salyangoz özüyle tonik aşamasında bile cildini salyangoz özü ile besleyip dengelemen için ideal.

En iyisini sona sakladık! Snail Miniature Set- Salyangoz Mini Set ile bu 3 cilt bakım ürününe ek olarak gelmiş geçmiş en efsane kremlerden olan Mizon All In One Snail Repair Cream - Salyangoz Özlü Hepsi Bir Arada Bakım Kremi’ni de deneyebilirsin! %92 oranında salyangoz özü içeren bu kremin yer aldığı set, seni de kendine aşık edecek!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın