İçeriğe atla

Cilt Lekeleri Tedavisinin Tam Zamanı: Şimdi!

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Güneş lekeleri , sivilce lekeleri, kahverengi lekeler, çiller ve daha bir çok sebeple oluşmuş diğer cilt lekeleri cildinin bir parçası olmak zorunda değil. Onlardan kurtulmanın zamanı işte tam da şu an! Güneşin cilt lekelerini artırıcı ve belirginleştirici özelliğini deneyimlemiş, deneyimlememişsen de duymuşsundur. Güneş ışınları ciltte lekelere sebep olan pigmentlerle etkileşime girer ve onları aktive eder. Beyazlatıcı özellikteki ürünler ise bu pigmentleri etkisiz hale getirir ve koyu bölgeleri açarak cilt tonunu dengeler, böylece cilt lekelerine karşı mücadele eder. 

Çoğu cilt beyazlatma ürünü leke tedavisine destek olmanın yanında cildi aydınlatır ve derinden gelen bir ışıltı sağlar. Cilt Beyazlatma ürünleri zihinlerde cildi “beyaz” yapacak izlenimi uyandırır. Beyazlatıcı ürünlerin cilt tonunu belli bir ölçekte açtığı ve lekeleri giderdiği aşikar. Ama beyazlalatıcı kremlerin, maskelerin vs. aslen gerçekleştirdiği “cildin doğal beyazlığı”nı ortaya çıkarmaktır. Yani o herkesi hayran bırakacak ışıltılı cilt senin cildinin zaten ta kendisi!

Beyazlatıcı kremlerin yanı sıra cildin üst yüzeyini soyarak cildi yenileyen ve cilt lekelerini önleyen leke tedavileri de mevcut. Bu çözümler ölü deriyi soyarak yeni taze cildin göz önüne çıkmasını sağlar ve soyulan deri ile lekeler de kaybolur.

Tabii cilt lekeleri tedavisi sürecinde cildin olağan duruma kıyasla çok daha hassas olduğunu söylemek gerekli. Bu durumda cilt lekeleri tedavisinde güneşten korunma oldukça önemli bir faktör. Leke tedavisini yaza bırakmak ise bir risk. Güneş ışınları tedavi sürecinde hassaslaşan ciltte sorunlara sebep olabilir. Güneş kremimiz bitebilir ya da bizi güneşten koruyacak geniş hasır şapkamızı evde unutmuş olabiliriz. Yazın cilt lekelerinden kurtulmaya çalışmamız, istemeden cildimize daha çok zarar vermemizle sonuçlanabilir. Böyle kazaların önüne geçmek için leke tedavisini kış ve bahar aylarında gerçekleştirmek çok daha pratik ve güvenli. 

Geçtiğimiz yaz oluşmuş ama hala kurtulamadığın cilt lekelerin varsa, yaz bitimiyle birlikte kolları sıvamanın ve cilt lekeleriyle yolları güvenle ayırmanın vakti geldi. Cilt ışıltısını ortaya çıkarmanın bir “tutku” olduğu Güney Kore’den gelen ve tam da sana uygun olan bir çözüm bulman pek de zor değil.

Cilt beyazlatma için en etkili içerikler hakkında blog yazımıza göz atarak cilt lekelerin için sana uygun içerikleri bulabilirsin.

Leke karşıtı ürünleri keşfet

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın