İçeriğe atla

Kendine En Uygun Göz Kremini Nasıl Seçebilirsin?

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Kaç yaşında olursan ol seni ilgilendiren bir konudan bahsetmek üzereyiz. Tüm enerjinin ve ışıltının kendini belli ettiği ilk yer olan göz çevreni ele alıyoruz. Günlük olarak milyonlarca mimik yapan, ifadenin göstergesi olan göz bölgen ayrı bir özeni hak ediyor. Cildinin her yaşında kusursuz görünmesini istiyorsan doğru hamlelerle göz çevresi bakımını ihmal etmiyor, cildinin ihtiyacı yönünde ürün seçiyor olmalısın.

Unutma ki yüzüne uyguladığın her ürünü göz çevrene uygulayamazsın. Bu hataya asla düşme çünkü özellikle nemlendirici kremler göz çevresine zararlı olabilecek içeriklerden oluşarak, bölgeyi tahriş edebilecek koruyucular içerebilir. Göz çevresinde kullanılmak üzere özel olarak formüle edilen ürünleri, daha güvenli ve faydalı içerikleri göz çevrenle buluştur. Şimdi sana uygun göz bakımını bulma yolculuğuna çıkıyoruz. Yazımız sonunda ışığın, bakımın ve cilt sağlığın gözlerinden okunacak hale gelmeye hazır olacak.

Göz Kremi Nedir, Ne İşe Yarar?

Yüzün diğer bölgelerine göre daha ince ve çok daha az yağ bezine sahip olduğu için göz çevren, dış etkenlere karşı hassastır. Bu yüksek hassasiyetli bölge, yüzün diğer kısımlarına uyguladığın ürünlere tepki verebilir ve etkisini göstermeyebilir. Genellikle yüz nemlendiricileri bu hassas ve ince derili bölge için sert aktif maddeler içerir. Göz kremleri ise hassas göz çevren için özel olarak formüle edilerek, cilt endişelerine cevap olmak için geliştirilmiştir.

Göz kremleri ayrıca şişlikleri ve koyu halkaları azaltmak için formüle edilir, sadece nemlendirme özelliği ile yetinmez. Kısacası nemlendiriciler ve göz kremleri asla ama asla aynı şey değildir. Hepimizin önüne geçmeye çalıştığı yaşlanma belirtilerini önlemek de göz çevresindeki hassas cilde göz kremi kullanmakla başlar. Göz kremi kullanmak için başka bir sebebe ihtiyacın yok, şimdi bu farkındalıkla harekete geçme zamanı.

Senin için en uygun en iyi göz kremini nasıl seçersin?

Göz çevrenin ihtiyacına yönelik bakımı uygulaman için asla çok erken veya çok geç değil. Neye ihtiyacın olduğuna karar verip, uygulamaya başlaman yeterli. Justin Beauty olarak kırışıklık, ince çizgiler, koyu halkalar, mat görünüm, sıkılık kaybı ve pürüzlü görünüm gibi pek çok cilt endişesiyle mücadelene destek oluyoruz. ‘Doğru göz kremi nasıl seçilir?’ sorusunu yanıtlıyoruz!

İnce Çizgi ve Kırışıklıklar için Göz Kremi:

20'li yaşların ortalarında cildin kolajen üretimi yavaşlar ve peşine ciltte elastikiyet ve parlaklık kaybı yaşanır. Peşine de ince çizgiler, kırışıklıklar ve mat görünüm yavaş yavaş kendini belli etmeye başlar. Panik olma, şimdi çözümünden bahsedeceğiz. Kolajen’den ilham alınarak geliştirilen Mizon Collagen Power Firming Eye Cream, cildinin yaşlanma belirtileriyle eksiksiz şekilde mücadele etmen için 4/4’lük bir bakıma seni davet ediyor. Marine kolajen ve kırışıklık karşıtı peptitler içeren formülü daha genç görünen bir cilt için çalışarak, cildin kolajen ve elastin sentezini artırmaya yardımcı olur. Üstelik mini boyutu sayesinde bu çok yönlü anti-aging bakım her an seninle.

Güney Kore’nin en çok tercih edilen lifting çözümlerinden biri Bioheal BOH Probioderm Lifting Eye & Wrinkle Cream göz, ağız çevresi ve boyun çizgileri gibi yaşlanma belirtilerine karşı savunmasız cilt bölgeleri için geliştirdiği özel formülüyle kendine hayran bırakıyor. 12 farklı peptit içeren formülü, patentli içeriklerle zenginleştirilerek, anti-aging bakımı sadece göz çevrene değil, ince çizgilere ve mimik çizgilerine sahip diğer bölgelerine de etkili biçimde uygulama imkanı yaratır. ‘E daha ne olsun?’ dediğini duyar gibiyiz ama bitmedi. Göz çevrene eksiksiz bir gençleştirici dokunuş bırakarak; kuruluk, cilt sarkıkları, kırışıklıklar, pigmentasyon gibi birçok cilt problemine karşı cilde yardımcı olur. Kırışıklıkların ve ince çizgilerin karşısında artık yalnız değilsin.

Esneklik kaybı ve ince çizgilerine karşı gardını güçlü tutman için Benton Fermentation Eye Cream zamanı senin için tersine çeviriyor. Fermente bileşenlerin gücünü kullanan Premium göz kremi cildin doğal gücünü artırmak ve cildi daha elastik hale getirmek için eşsiz bir çözüm. Yaşlanma karşıtı yıldız içerikleri bir araya getiren formülü, seni asla ama asla kırışıklıkların ve ince çizgilerin karşısında güçsüz bırakmıyor.

Şiş Göz Altları için Göz Kremi :

Uykusuzluk, yorgunluk gibi sebeplerle zaman zaman hepimiz göz altlarımızda şişkinlik problemi yaşayabiliyoruz. Tam 48,0000 ppm salyangoz özütü içeren Mizon Snail Repair Eye Cream göz çevrene ‘gerçek’ bir onarıcı bakım sağlamak için kusuruz çözüm! Göz çevresine aynı anda besleyici, onarıcı, canlandırıcı ve aydınlatıcı özellikleri sağlayarak, işleri senin için kolaylaştırıyor.

Koyu Halkalar için Göz Kremi :

Bizi olduğumuzdan da yorgun gösteren koyu halkalar hepimizin ortak kabusu. Şimdi bu kabusu sonlandırma ve göz altlarımızı aydınlatma vakti! Bioheal BOH Vitamin Toning Dark Spot Care Eye Cream göz altı morluklarınızı gidermek, göz çevresine ışıltı ve üstün bakım sağlamak için tasarlandı. Benzersiz hızla göz çevresine maksimum fayda sağlayan bu kurtarıcı göz kremi; 10.000 ppm pantenol, 20.000 ppm niasinamid ve 11 farklı çeşit vitamin ile vaatlerini bir bir gerçekleştiriyor. İhtiyacın olan tek şey bu benzeriz içerik kokteyli.

Çok Yönlü Etki için :

Göz çevren aynı anda birkaç sorunla mücadele ediyor olabilir, bu gayet normal bir durum. Tek fonksiyonlu bir kremle çözüm beklemen ise biraz yetersiz kalabilir. 6 farklı ihtiyacı aynı anda karşılayan Mizon Only One Eye Cream For Face’e mutlaka bir göz at! Nemlendirme, kırışıklık azaltma, cilt elastikiyetini artırma, cildi yatıştırma, cilt sıkılığını yenileme ve cildi beyazlatma olmak üzere farklı ihtiyaçlarına destek olmak için tasarlandı. Çok fonksiyonlu yapısı sayesinde sadece göz çevresine değil, tüm yüze eksiksiz bakım sağlar. Kurtarıcı parçaların başında yerini alan bu eşsiz kreme çantanda, evinde ya da seyahatlerinde mutlaka yer aç!

Havuç ve retinol mucizesiyle göz çevrende başa çıkamayacağın hiçbir sorun yok! Cilt lekeleri, donukluk ve kırışıklık için gerekli olan tüm bakımı bir araya getiren Bring Green Carrot Vita Eye Cream & Face, havuç kök suyu, retinol, niasinamid ve adenozin gibi süper star içerikler sayesinde hepsi bir arada bakım vadediyor. Hem yaşlanma belirtileriyle mücadele etmek hem de cilde kusursuz bir ışıltı katmak için ilk tercihlerden biri!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın