İçeriğe atla

Kasım Ayı Keşfi: Benton Çay Ağacı Serisi

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Benton denilince gözlerimizin önüne, tahriş edici olmayan premium içeriklerle cildimiz üzerinde harikalar yaratan bir süper kahraman beliriyor. İlham perisi doğanın ta kendisi olan Benton, doğal ve organik içeriklerle geliştirdiği ürünlerle pek çok güzellik rutinin baş yapıtı.

Benton, salyangoz özü, fermente, yeşil çay gibi majör içerikler ve sağlıklı metotlarla oluşturduğu serileriyle tüm dünyada çok konuşuluyor. Benton’un çok övgü alan bir diğer derisi ise Çay Ağacı Serisi! Minimal içeriklerle harika sonuçlar elde edilebileceğini defalarca kanıtlayan Benton, Çay Ağacı Serisi’yle özellikle yağlı ve sivilceli ciltleri mutlu edecek formülasyona sahip. Yağlı ve sivilceli ciltleri vurguluyor olmamız, diğer cilt tiplerinin çay ağacı mucizesinden yararlanamayacağı anlamına gelmesin lütfen. Özellikle son zamanlarda maske kullanımı nedeniyle tahriş olan, sivilcelenen ciltlerimizi göz önüne aldığımızda çay ağacı her birimizin favorisi olmaya aday.

Cildin sebum dengesini sağlayan çay ağacı, sivilceyi azaltan ve tahriş olmuş cildi yatıştıran anti-enflamatuar ve antibakteriyel yapıya sahip. Aynı zamanda komedojenik olmayan çay ağacı, gözenek tıkamaz yani fugnal akneye de neden olmaz. Daha ne istenir ki! Gerçek bir cilt dostu değil mi?

Ek olarak çay ağacı, kaşıntılı bir cilde sahipsen, cilt üzerindeki kaşıntıyı gidermeye de yardımcı olur. Yapılan araştırmalar sonucu olarak çay ağacının, alerjik dermatiti azalttığı kanıtlanmış. Yani kaşıntılı, hassas bir cilde sahipsen “çay ağacı” içerikli ürünler kolayca vazgeçilmezlerin arasına girebilir. Ürünlerini “temiz güzellik” felsefesiyle üreten Benton, özel formülasyonu sayesinde çay ağacından alacağımız faydayı maksimum seviyeye taşıyor. Ürünlerinde seri üretim yerine özel üretimi tercih eden Benton’un Çay Ağacı Serisi’ni keşfetmeye ne dersin?

Benton Tea Tree Cleansing Water Mini

Cildi temizleyen ve cilt dokusunun pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olan nazik formüllü Benton Tea Tree Cleansing Water Mini - Doğal Temizleyici - Çay Ağacı Mini, sadece 10 temiz bileşenle geliştirilmiştir.

İçerdiği yüksek oranda çay ağacı ile cildi yatıştırmak, cildin aşırı yağlanmasını kontrol altına almak ve cildi derinlemesine temizlemek için idealdir.

Çay ağacı cildi yatıştırma, nemlendirme ve koruma özelliklerine sahiptir. Çay ağacı yaprakları, hassas cilt problemlerine karşı cildi sakinleştirir ve birçok cilt problemine karşı cildi destekler.

Benton Tea Tree Mist – Çay Ağacı Özlü Sprey Nemlendirici

Gün içerisinde ansızın değişen hava durumuna cildimizin ayak uydurması biraz zorlaşıyor. Özellikle mevsim geçişlerinde anında soğuyan ya da ısınan hava sonucu cildimiz kuruyabiliyor ya da tahriş olabiliyor.

Her zaman yanında taşıyabileceğin, cildinin nem ihtiyacını anında karşılayacak Benton Çay Ağacı Özlü Nemlendirici Sprey tahriş olmuş cildin yatıştırılmasına da yardımcı.

Anti-enflamatuar özellikli nemlendirici sprey formülünde % 74 oranında çay ağacı ekstresi içerir. Böylece cildini sivilcelere karşı korumayı da ihmal etmez. Formülüne dahil ettiği, gerçek bir nem kaynağı olan hyalüronik asit ve diğer bitkisel içeriklerle cilt bariyerini güçlendirir. Ardında yumuşak ve ferah bir his bırakır.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın