İçeriğe atla

Justin Beauty: Peeling Ürünleri

Shopify API 06 Mar 2024 0 yorum

Peeling işlemi; cilt bakım rutininin en önemli parçalarından biri. Cilt bakım ürünlerinden maksimum etki elde etmek istiyorsan, mutlaka haftada 1 ya da 2 kez peeling uygulamalısın!

Peeling ürünleri, ölü deri hücrelerinden kurtulmak için en etkili silahımız! Gözenekleri derinlemesine temizleyerek bir sonraki adıma geçmek için yenilenmiş ve güçlü bir cilt zemini hazırlar.

Justin Beauty olarak; senin için 3 muhteşem peeling ürününü aşağıda derledik. Hazırsan başlayalım!

Mizon Bsa Blackhead Away Liquid - Siyah Nokta Kimyasal Peeling

Kore cilt bakım ürünlerinden Mizon Bsa Blackhead Away Liquid kullanıp aşık olmayan yoktur diye tahmin ediyoruz. Bu kimyasal peeling, aşırı sebum ve komedon problemiyle savaşanların vazgeçilmezleri arasında olmaya aday!

Betain salisilat yani BSA; siyah noktaları ve ölü deri hücrelerini arındırmanın yanı sıra yeni siyah nokta oluşumunu da önler. Cildin daha aydınlık görünmesini sağlar. İçeriğindeki hyalüronik asit sayesinde ise cildi nemlendirir. Düşük pH asit oranı cildinle uyumlu bir yapıya sahip. Sence de siyah noktalarla vedalaşma zamanı gelmedi mi?!

Nasıl Kullanılmalı?

Öncelikle haftada 1 ya da 2 kez düzenli kullanmanı öneriyoruz.

  • Kullanmaya başlamadan önce şişeyi çalkala,
  • Cilt bakımının birincil adımı olarak cildine uygula,
  • Etkisini artırmak için cildine masaj yaparak yedir.

Şimdi sebum ve siyah nokta kalıntılarını bir pamuk yardımıyla temizleyebilirsin!

Eğer bölgesel siyah nokta problemin varsa, ürünü bir pamuğa dökerek siyah noktaların yoğun olduğu bölgeye koyup 5-10 dakika bekleterek siyah nokta bandı etkisi yaratabilirsin!

Mizon Honey Black Sugar Scrub - Siyah Şeker Ekstreli Yağ Dengeleyici Arındırıcı Scrub

Cildinin yıpranmış ve mat görünümünü geride bırakmanı sağlayacak harika bir ürün daha!

Mizon Honey Black Sugar Scrub, içeriğindeki siyah şeker tozu sayesinde gözenekleri ölü deri hücrelerinden, komedonlardan ve kirden kusursuzca arındırır. Bu şekerli peelinge eklenen zengin yağlar ve bal ekstresi, cildin ipeksi ve yumuşak bir dokuya kavuşmasını sağlar. Aynı zamanda cildin beslenmesine ve nemlenmesine destek sunar.

Nasıl Kullanılmalı?

Sıcak suyla yüzünü yıkadıktan sonra, uygun miktarda ürünü göz ve dudak çevrene çok da yakınlaşmadan cildine yay.

3-5 dakika boyunca dairesel hareketlerle yüzüne masaj yap.

Ardından 5 dakika bekleyip yüzünü sıcak suyla durula.

Haftada 1 ya da 3 kez düzenli kullanmayı unutma!

Village 11 Factory Relax Day Foot Peeling Mask - Ayak Peeling Maskesi

Yorgun ve yıpranmış ayaklar için peeling maskesi zamanı! Village 11 Factory Relax Day Foot Peeling Mask; ayaklarında biriken ölü deri hücrelerini temizlerken içeriğindeki şeytan pençesi özü ve diğer nemlendirici bileşenlerle yoğun bir nemlendirme sağlar.

İyi eksfoliye edilememiş ayaklarda zamanla kuruluk meydana gelir. Bu da nasırlaşmaya yol açar ve ilerledikçe çatlayan nasırlar hem kötü görünüme hem de canının acımasına sebep olur. Bu en kötü senaryo ama Village 11 Factory Ayak Peeling Maskesi sayesinde bunları dert etmene gerek yok!

Nasıl Kullanılmalı?

Önce ayaklarını ılık suyla yıkayıp durula,

Ambalajı açarak maskeyi çıkar ve üzerini ayağını içinden geçirebileceğin kadar genişlet.

Ayak maskesini giydikten sonra 60-90 dakika kadar ayaklarında bekletmen gerekiyor. Bu sebeple peeling maskeyi güzel bir dizi eşliğinde yapmanı tavsiye ediyoruz! Süre tamamlandığında maskeyi ayaklarından çıkar ve ılık suyla tekrar durula. Birkaç gün içinde ayaklarındaki ölü deri hücreleri seni yavaşça terk etmeye başlayacak, yaklaşık 10 gün sonra bu ilişki tamamen biter!

 

 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın