İçeriğe atla

Justin Beauty Öneriyor : Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner - Temizleyici Tonik

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Eğer Mizon ürünlerinin hayranıysan, AHA & BHA Daily Clean Toner’in yenilenmiş ve taptaze içeriklerine bayılacaksın!

Öncelikle ne işe yarar, hangi cilt tipleri için uygundur kısaca bunlardan biraz bahsedelim. AHA & BHA Daily Clean Toner; etkili formülasyonunda yer alan AHA ile cildin üzerindeki ölü hücreleri, kiri ve fazla sebumu arındırırken, BHA ile de derinlemesine bir gözenek temizliği sağlıyor. Özellikle akne, siyah ve beyaz noktalar, geniş gözenekler gibi cilt problemlerine karşı mükemmel bir çözüm sunuyor. Dilersen, yenilenmiş formülüyle Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner’in yağlı ve akneli ciltler üzerinde yarattığı mucizeleri daha detaylı inceleyelim!

Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner - AHA & BHA Günlük Premium Temizleyici Tonik Mucizesi

Konu cilt bakımı olduğunda ne derler bilirsin, sağlıklı bir cilt için pul pul dök! Yani ölü hücrelerden cildini mümkün olduğunca arındır. İşte AHA & BHA Daily Clean Toner de tam olarak bunu yapıyor. Cildi eksfoliye ediyor, geriye daha yumuşak ve eşit tonlu bir cilt bırakıyor. Aynı zamanda cildin pH dengesini düzenliyor -ki bu sağlıklı bir cilt için en önemli noktalardan biri. Bu sebeple özellikle aşırı yağlanma ve akne problemi yaşayan cilt tipleri için ideal.

Bir önceki versiyonun formülünde alkol bulunan arındırıcı tonik, yenilenen formülüyle artık alkol içermiyor! Bu cildinde alkole karşı hassasiyet hissedenler için güzel bir haber. Bir başka konu da farklı ve çılgın içeriklerin eklenmesi. Örneğin nemlendirici etkili karpuz, arındırıcı domates, semizotu, papaya… Kulağa oldukça lezzetli ve sağlıklı geliyor değil mi? Cildin için besleyici bir öğün.

Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner'ın Diğer Toniklerden Farkı Nedir?

Günlük kullanıma uygun arındırıcı tonik, AHA içeriğiyle düzenli kullanımda ciltteki kırışıklıkları açıyor ve cilde anti-aging etki sağlıyor. BHA ise gözeneklere dolan kiri büyük bir başarıyla temizlediği için geniş gözenekleri sıkılaştırıyor, gözeneklerin daha az görünür olmasını sağlarken siyah nokta oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Formülünde alkol bulunmadığı için cildi kurutmuyor ve en hassas ciltlerin dahi güvenle kullanımına olanak sunuyor, cildin nemli ve sağlıklı kalmasını sağlıyor. Böylece hem genel cilt sağlığını destekliyor hem de cilt bakımı rutininde bir sonraki aşamaya geçmek için muhteşem bir cilt zemini hazırlıyor. Ve bir tonik aşamasında, Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner harikalar yaratıyor!

Cildinin pH Dengesini Düzenle

Bir anlığına lise fen dersine geri dönelim. pH, bir şeyin ne kadar asidik veya alkali olduğunu gösteren sayısal bir ölçektir. 1 - 14 arasındaki pH ölçeğinde 7 nötr, 7'nin altı asidik ve 7'nin üstü alkalidir. Peki bunun cildinle ne alakası var?

Sağlıklı bir cilt pH'ının asidik tarafta daha fazla olduğunu öğrenmek seni şaşırtabilir. Cildin daha fazla asitle yaşlanma sürecini artırabilecek zararlı mikroplar ve serbest radikallerle savaşabilir. Bu sebeple sağlıklı bir cilt için pH değeri oldukça önemlidir. AHA & BHA Daily Clean Toner’in artılarından biri daha!

Kullanıcı Yorumları

Mizon AHA & BHA Daily Clean Toner'in etkilerini merak ediyor ama kullanmadan önce etkileri hakkında biraz daha fikir sahibi olmak istersen, seni kullanıcı yorumlarıyla baş başa bırakalım!

Genel Değerlendirme

★ ★ ★ ★ ★

Nurten Yetişgen

Yaş

25-34

Kesinlikle alın

Ben yaklaşık 1 hafta düzenli kullandım gözeneklerde küçülme oldu cildim daha Canlı Işıl Işıl oldu bundan sonra kesinlikle bundan başka ürün kullanmam

Genel Değerlendirme

★ ★ ★ ★ ★

Esra Demirkıran

Yaş

25-34

Aradığım asitli toniği sonunda buldum

Mizonun AHA/BHA içeren asitli toniğini 1 haftadır düzenli olarak kullanıyorum ve çok beğendim. Günlük kullanıma uygun asitli tonik bulmak benim için gerçekten zor çoğu asitli tonik cildimi çok kurutuyor Mizon’un toniğinde asla kuruluk yaşamadım cildimi kurutmadan etkili bir şekilde nemlendirip, tertemiz, cam gibi parlak gösterdi. Asitlere yeni başlayacak olanlara kesinlikle tavsiyemdir. Cildimde yapışkanlık bırakmamasını da ayrıca çok sevdim. Karma cildimle de çok güzel anlaştı düzenli kullanımda siyah nokta ve gözenek görünümünü de en aza indirdiğini söylemeliyim. Bence her cilt tipine uygun mükemmel bir tonik. İçerik listeside çok başarılı bittikçe alacağım nadir toniklerden

Genel Değerlendirme

★ ★ ★ ★ ★

Y***** e*****

Yaş

25-34

Çok güzel bir asidik tonik

Toniği bir süredir deneyimliyorum. Severek kullandım. Ciltte bıraktığı aydınlık etki ve nazik eksfoliasyonu ile cilt bariyerine zarar vermeden peeling etkisini yerine getiriyor. Hassas ciltler bile tereddüt etmeksizin kullanabilir.

Genel Değerlendirme

★ ★ ★ ★ ★

Kübra Demircan

Yaş

18-24

Ürün cildime çok iyi geldi

Bu ürünü bir haftadır her gün kullanıyorum ve cildimi şimdiden aydınlattı , siyah noktalarıma iyi geldi ve cildimi asla kurutmadı o yüzden ben çok sevdim

Genel Değerlendirme

★ ★ ★ ★ ★

D***** n***** B*****

Yaş

25-34

Günlük asitli toniklerin en iyilerinden

Yağlı ciltli ve gözenek problemi yaşayan biri olarak bu toniği çok sevdiğimi söyleyebilirim. özellikle uygulama sonrası gerginlik hissi olmaması, yapışkan bir doku bırakmaması sevdiğim özelliklerinden. yağlanmayı kontrol altına alırken cildi kurutan toniklerden değil. aynı zamanda güzel bir nem veriyor cilde. içerik listesi oldukça başarılı ve alkol yer almıyor. o açıdan da sevdim.

E***** D*****

Yaş

25-34

Siyah nokta ve gözenekler

Karma ve hassas bir cildim var. Özellikle yüzümün T bölgesinde siyah nokta ve gözenek problemi yaşıyorum. Her akşam yüzümü temizledikten sonra toniği uyguluyorum. Ürün asitli olmasına rağmen yüzümde yanma ve tahriş yapmadı. İlk bir hafta kullanımımdan sonra gözenekler ve siyah noktalarımda gözle görülür bir değişim gördüm. Ayrıca kullanımdan sonra yüzümü tamamen temizlenmiş hissettiriyor. Memnun kaldım, kullanmaya devam edeceğim

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın