İçeriğe atla

Justin Beauty ile Deniyoruz: Mizon Cicaluronic

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Kore cilt bakımı dendiğinde akla gelen ilk içerik nedir diye sorsak eminiz ki pek çoğumuzun ortak bir cevabı olur: Centella asiatica! Bu mucizevi bitki, birçok cilt bakım ürününün olmazsa olmaz içerikleri arasında. Peki onun, K-Beauty de başta olmak üzere tüm dünyanın sevgilisi olan Hyalüronik asitle birlikte ortaya nasıl bir etki çıkarabileceğini hayal edebiliyor musun? Justin Beauty ailesi olarak diyoruz ki; hayal etmene gerek yok, çünkü Mizon Cicaluronic serisi ile bu iki yıldız içeriğin güçlerini birleştirdi!

Kore kozmetiği ürünlerinin haklı popülaritesini destekleyen Cica ve Hyalüronik asit, nemli, ışıltılı ve pürüzsüz cilt görünümü için olmazsa olmazlardan. Bu nedenle Mizon Cicaluronic serisi, cilt bakım rutinlerinin en önemli aşamalarına yönelik 3 farklı ürün sunuyor. Makyaj temizleme balmı, tonik ve güneş kremi ile rutininin en kilit aşamalarında Cica ve Hyalüronik asitin faydalarından yararlanabilirsin! Hazırsan bu ürünlerin detaylarını birlikte inceleyelim.

Mizon Cicaluronic Cleansing Balm - Centella & Hyalüronik Asit Temizleme Balmı

Suya dayanıklı makyaj kalıcılığı ile gönlümüzü fethetse de, çıkarması gerçek bir işkenceydi… Taa ki yeni Mizon Cicaluronic Cleansing Balm hayatımıza girene kadar! Yumuşacık dokusuyla en zorlu makyajları bile zahmetsizce çözen ve yağlı bir his bırakmadan ciltten arındıran Mizon Cicaluronic Cleansing Balm, aynı zamanda cildi dupduru ve yumuşacık bırakması ile de ünlü.

Bu ürünün sana uygun olup olmadığı hakkında soru işaretlerine sahipsen müjdeyi hemen paylaşalım. Hem yağlı ve akneye meyilli hem de kuru cilt tiplerine yönelik üretilen bu yağ bazlı temizleyici, cildinin ihtiyaç duyduğu pek çok şeyi aynı anda sunuyor. Dolayısıyla cildini temizleyip arındırırken aynı zamanda onarmaya, yatıştırmaya ve nemlendirmeye de yardımcı oluyor. İşte Centella asiatica ve Hyalüronik asit’in gücü!

Mizon Cicaluronic Non-Nano Sunblock SPF50+ PA+++ - Cicaluronic Güneş Kremi

Sıra geldi cilt bakımı kadar önemli bir diğer nokta olan, cildi güneşten korumaya… Biliyorsun ki gündüz cilt bakım rutininin son aşaması mutlaka güneş kremi olmalı. Yaz, kış fark etmez! Bu nedenle cildini güneşin zararlı ışınlarından korurken aynı zamanda bakım da yapan içerikleri tercih etmek son derece mantıklı. Mizon Cicaluronic Non Nano Sunblock SPF50+ PA+++, içerdiği 5 çeşit Hyalüronik asit ve Centella asiatica özleri ile cildini yalnızca güneşten korumakla kalmaz, aynı zamanda nemlendirip sakinleştiren bir etki de sunar.

Nano olmayan yapısıyla son derece ferah bir bitiş sağlayan Mizon Cicaluronic Non Nano Sunblock SPF50+ PA+++ - Cicaluronic Güneş Kremi, güneş sonrası bakım da gerçekleştirir. İçeriğindeki aloe, salatalık, bambu ve yeşil çay ile cildi rahatlatır ve tazeler.

Kore cilt bakımı ürünlerinde apayrı bir yere sahip olan Cicaluronic serisiyle tanışmak için vakit kaybetme! Nemli, yumuşacık ve sakin bir cilt için Centella asiatica ve Hyalüronik asit birlikteliğinden yararlanmanın tam zamanı.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın