İçeriğe atla
Flaş İndirimler Her gün 12 farklı Kore ürünü, 12 farklı indirim!
Yeni üyelere HOSGELDIN15 kodu ile %15 İndirim

Justin Beauty ile Benton Aloe Vera Koleksiyonunu Deniyoruz!

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Bir yanda her mevsim cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmezi olan Aloe vera, diğer bir yanda ise yıldız içerikleri ustaca formüle eden doğa dostu Benton…

Fermente içeriklerden, havuca, salyangoz özünden kakao’ya her zaman birbirinden ilginç içerikleri cildimiz için en iyi şekilde formüle eden Benton, Aloe vera koleksiyonunu çok yaratıcı bir şekilde tasarlamış. Aloe + Propolis, Aloe + BHA, Aloe + hyalüronik asit… Pek çok kombinasyonla Aloe vera’nın gücüne güç katmayı seçen Benton, saygı duruşunu hak ediyor!

Benton Aloe Vera Koleksiyonun’da Hangi Ürünler Yer Alıyor?

Benton Aloe vera koleksiyonunu tasarlarken pek çok cilt probleminin üstesinden gelmeyi amaçlamış. Seçkide yer alan ürünler, siyah nokta, akne, cilt lekesi, kuruluk, hassasiyet, kızarıklık ve yağlanma gibi cilt sorunlarıyla vedalaşmana yardımcı oluyor.

Evet, Aloe vera yüzyıllardır pek çok cildin güzellik sırrı. Ancak usta ellerde formüle edildiğinde ise cilde olan faydaları uçsuz bucaksız. Şimdi gelin bu seride yer alan ürünleri birer birer inceleyelim.

Benton Aloe BHA Skin Toner - Aloe & BHA İçeren Cilt Dengeleyici Günlük Tonik

Aloe’nin BHA hali Benton Aloe BHA Skin Toner! Siyah nokta, sivilce, gözenek problemin varsa ve aynı zamanda hassas bir cilde sahipsen Aloe vera ve BHA içeren bu tonik cildin için biçilmiş kaftan.

Hem hassas bir cilde sahip olmak hem de siyah nokta, akne gibi cilt problemlerinin varlığı BHA içeriğine karşı kafanda soru işaretleri oluşturuyor olabilir. Cildinde hassasiyete neden olmayacak üstelik fresh bir bitiş sağlayacak Benton Aloe BHA Skin Toner 4 mevsim kullanıma uygun. Sadece, yaz aylarında akşam rutinlerinde uygulamalı ve cildini mutlaka güneş kremi ile korumalısın. Bu arada, seyahat dostu mini boyutu da mevcut.


Benton Aloe Soothing Mask Pack - Aloe Yatıştırıcı Kağıt Maske

Ruhumuz kadar cildimizin de yatıştırılmaya ve dinlenmeye ihtiyacı var. Aloe veralı maske, cildinin acil yardım çağrılarına kulak veriyor ve cildini rahatlatma görevini sadece 20 dakikada tamamlıyor.

Benton Aloe Veralı Jeller

Aloe vera’nın propolis hali Benton Aloe Propolis Soothing Gel! Benton, akneli ve hassas ciltleri düşünerek propolis ve Aloe vera’nın gücünü birleştirdi. Özellikle yağlı ve akneli bir cilde sahipsen, cildin için doğru nemlendiriciyi bulmanın ne kadar zorlu olduğunu biliyoruz. Hafif bitişli, cildini rahatlatacak, aknelerin giderilmesine destek olup izlerinin solmasını sağlayacak Benton Aloe Propolis Soothing Gel, cildini mutlu edecek her şeye sahip. Üstelik keşfetmen için mini boyutu da mevcut.

Diğer bir yandan yaz aylarının olmazsa olmazı Benton Aloe Real Cool Soothing Gel, güneşin yakıcılığını cildinden uzaklaştırmak için birebir ve herkes için.

Benton Aloe Hyaluron Cream - Aloe & Hyalüronik Asitli Nemlendirici Krem

Aloe vera ve 7 farklı boyutta hyalüronik asitin birleşiminden doğan Benton Aloe Hyaluron Cream, kuru ve hassas ciltler için ideal. Daha dolgun, ışıltılı, sağlıklı bir cilt için güçlü nem bariyeri olmazsa olmaz. Ayrıca kuruyan cilt, hassasiyeti de beraberinde getirmeye müsait.

Benton’ın muhteşem Aloe vera koleksiyonunu beraber inceledik. Söylemeden geçmeyelim Benton Aloe seçkimizde yer alan tüm ürünler vegan ve tabii ki cruelty free. Kutuları ise şeker kamışı liflerinden üretiliyor ve doğada %100 çözünebiliyor.





Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün