İçeriğe atla

Justin Beauty Cevaplıyor: Yağlı Ciltler İçin Bakım Rehberi

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Yağlı ciltler, toplanın! Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yağlı cilde sahip olanlarımızın vermesi gereken bu zorlu sınav başladı: cildi dengelemek ve aşırı sebum oluşumunun önüne geçmek! Aslında, doğru cilt bakım ürünleri kullanıldığı takdirde bu problemi ortadan kaldırmak çok kolay. Bu sebeple Justin Beauty ailesi olarak bilmen gereken en önemli yağ cilt bakım tüyolarını senin için derledik. Hazırlan, parıl parıl parlayan ve cildinde ağırlık hissettiren sebum oluşumuna veda etmek üzeresin!

Yağlı Cilt Nasıl Kurutulur?

Yağlı cilt bakımı dendiğinde bilmen gereken ilk nokta, yağı kurutmak adına kullandığın sert ürünlerle cilt bariyerinde hasar yaratabileceğin. Bu durum yağlanma probleminin çok daha ötesinde bir sorun oluşturabilir! Yapman gereken en önemli nokta, cildine nazik davranmak. Yüksek oranda kurutucu içeriklerle geliştirilen sert formüller, cildini kısa bir süreliğine kurutabilir. Bunun sonucunda da cildin, çok daha fazla yağ üreterek duruma tepki gösterebilir! Aynı zamanda cildinin nem dengesini bozman, cilt bariyerini zayıflatman ve tahrişe yol açman da kurutucu ürünler kullanmanın yan etkileri arasında.

Peki ama yağlı cilt tipi için yapılabilecek hiçbir şey yok mu? Elbette var!

  • Cildimizi nazik ama etkili bir şekilde temizlemek,
  • Gözenekleri arındırarak geniş gözenek görünümünü ortadan kaldırmak,
  • Siyah nokta, beyaz nokta ve sivilce gibi yağlı cilt problemleriyle savaşmak,
  • Cilt lekelerine karşı düzenli olarak peeling uygulamak, atmamız gereken adımların başlıcaları.

Yağlı Cilt Bakım Rutini Nasıl Olmalı?

Yağlı cilt bakım rutininde amaç, cildini dengelemek olmalı. Yağı son derece saldırgan bir şekilde temizleyen ve bu esnada cildini tamamen kurutarak savunmasız bırakan ürünlerle günü kurtarmaya çalışmamalısın. Aksine, bunun bir süreç olduğunu bilmelisin. Şunu unutma ki, doğru cilt bakım ürünleriyle yağlı cilt bakımı gerçekleştirmek son derece kolay!

İşte Kore cilt bakımı ürünleri arasında yağlı ciltlere uygun en sevilen ürünler!

Mizon Honey Black Sugar Scrub, yağlı ciltlerin en yakın arkadaşı, elbette ki cildi derinlemesine arındıran scrub’lar! Mizon Honey Black Sugar Scrub, içerdiği siyah şeker ile makyaj kalıntılarından, ölü deri hücrelerinden, kirden arındırır ve tıkanmış gözeneklerin açılmasına katkıda bulunur. Cildi dengelemeye katkıda bulunan formülü, içerdiği bitkisel özler ve yağlar ile cildi hem besler hem de nemlendirir! İpeksi ve yumuşacık bir cilt dokusu istiyorsan onunla mutlaka tanışmalısın.

Mizon All In One Snail Repair Cream, yağlı cilt için nemlendirici arayışını sona erdirecek kadar hafif ve etkili! K-Beauty ürünleri arasında bir yıldız gibi parlayan Mizon All In One Snail Repair Cream, içeriği yoğun oranda salyangoz özü ile en popüler kremlerden. Başın sivilce lekeleri ile mi dertte? Yoksa yaşlanma belirtilerine karşı anti-aging bir ürün mü tercih ediyorsun? Geniş gözenekler ile savaşıp gözenek sıkılaştırıcı bir etki mi arıyorsun? Mizon All In One Snail Repair Cream, yağlı cildinin ihtiyaç duyduğu tüm etkilere ve daha fazlasına sahip!

İşte senin için seçtiğimiz en etkili Kore kozmetiği ürünleri bunlar! Yağlı cilt bakımı rutininde yer alması gereken daha pek çok ürün var. Diğer önerilerimize göz atmak için Instagram hesabımızı takip etmeyi unutma! Cilt tipine uygun daha fazla ürün önerisi istiyorsan bunu yorumlarda bizimle paylaş! Cildinin doğal ışıltısıyla parlaması ve göz kamaştırması için Justin Beauty ailesi her zaman yanında! :)

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın