İçeriğe atla

Justin Beauty Cevaplıyor: İlkbaharda Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Güneş altın rengi ışıltılarını iyiden iyiye saçmaya başladı! Çoğumuzun favori mevsimi olan bahar, doğa kadar bizi de canlandırmaya hazır. Peki bu süreçte bebek gibi bir cilt elde edebilmek için cilt bakımı rutinimizi nasıl şekillendirmeliyiz? Hangi ürünleri rutinimize eklemeli ve nelere dikkat etmeliyiz? Önerebileceğimiz birkaç önemli nokta sayesinde ilkbaharda cilt bakım rutini oluşturmanın inceliklerini öğrenebilirsin!

Justin Beauty Cevaplıyor: İlkbaharda Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Adım 1: Cilt Temizliği

Bahar aylarında cilt bakımı rutininde bir değişiklik gerçekleştireceksen ilk göz atman gereken ürün elbette ki yüz temizleyicileri. Kış aylarında soğuk havanın etkisiyle cilt kuruluğu problemiyle karşılaşan, nemini kaybeden ve donuklaşan cildimize kullandığımız hafif cilt temizleme ürünleri, bahar mevsiminin gelmesi ve yağ salgımızın değişim göstermesi sebebiyle fazla nazik kalabilir. Aman dikkat! Bazılarımızın alerjik bünyesi baharda coşabilir ve bu durum cildimize de yansıyabilir! Bu gibi durumlarda ise yatıştırıcı içeriklere yönelmek gerekir.

Justin Beauty Cevaplıyor: İlkbaharda Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Adım 2: Tonik Kullanımı

İlkbaharda cilt bakımı demek cildini canlandırmanın en güzel zamanı demek! "Peki ya diğer cilt problemlerim ne olacak" diye düşünüyor olabilirsin. Hiç merak etme, Kore kozmetiği hem cildi güçlendiren hem de birçok cilt problemine karşı aynı anda savaşan mükemmel içerikleriyle ünlü! Bizim tavsiyemiz bu süreçte salyangoz özünden şaşmaman. Benton Snail Bee High Content Skin Toner, içerdiği yoğun salyangoz özüne ek Hyalüronik asit, EGF ve arı zehri gibi diğer Premium içeriklerle cildini nemlendirmeye ve cilt lekeleri ile savaşarak cilt tonunu eşitlemeye de yardımcı.

Justin Beauty Cevaplıyor: İlkbaharda Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Adım 3: Peeling ya da Scrub

Cildini yenilemek istiyorsan bu yolun peeling ya da scrub kullanımından geçtiğini çok iyi biliyor olman lazım! Mevsim geçişi sebebiyle yapılan cilt bakımı rutini değişikliği, kış boyunca kuruyan, matlaşan ve hatta pul pul dökülen ölü deri hücrelerinden arınmayı amaçlar. Bizim tavsiyemiz Mizon Honey Black Sugar Scrub ile bahar aylarını bomba gibi geçirmen! Cilt pürüzlerine karşı savaşırken aynı zamanda cildi dengelemeye de yardımcı olan etkisi, bu aylarda tam da aradığın özellik!

Adım 4: Serum ya da Ampul

Kore bakım ürünleri, cilt bakımı rutinine ekleyebileceğin onlarca serum ya da ampul çeşidine sahip olmasıyla da ünlü! Yorgun cilt problemleri arasında da yer alan elastikiyet kaybı, cildin daha canlı ve diri bir görünüm kazanmasıyla ortadan kaldırılabilir. Bunun için tercih edebileceğin pek çok içerik olsa da, bizim tartışmasız favorimiz kolajen! Mizon Collagen 100, içerdiği zengin oranda kolajen ile cilt sıkılaştırıcı bir etki göstermek için çalışır. Daha dolgun, genç ve ışıldayan cilt görünümünün tadını çıkar!

Justin Beauty Cevaplıyor: İlkbaharda Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Adım 5: Güneş Lekelerine Karşı Önlem Almak

Kore bakım ürünleri kullanmaya başlayan herkes bilir ki, güneş koruması bu işin olmazsa olmazı. Yalnızca ilkbahar ve yaz aylarında değil, her mevsimde cildini güneşten koruman büyük önem taşıyor! Güneş lekeleri ile karşılaşmak ve zorlu bir leke tedavisi sürecine başlamak istemiyorsan cildini güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya özen göstermelisin. Bahar ayları, en yağlı cilt tipinin de kuru ciltlerin de severek kullanabildiği hafif ve de etkili bir güneş kremi seçmen için ideal! Justin Beauty, en sevilen K-Beauty güneş kremleri seçkisini senin için oluşturdu. Haydi hemen yeni favorini seç ve ilkbaharda cilt bakımı rutininin son adımını da başarıyla tamamla!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın