İçeriğe atla

Justin Beauty Cevaplıyor: Calendula Nedir?

Shopify API 06 Mar 2024 0 yorum

Son zamanların en popüler içeriklerinden olan Calendula, aslında bize çok yabancı gelen bir çiçek değil! Aynısefa veya kadife çiçeği olarak da bilinen kalendula, pek çoğumuzun denk geldiği ve görünüşünü pek de sevdiği çiçeklerden. Buna rağmen Calendula’nın önlenemez yükselişi henüz çok yeni. Cilt bakım ürünlerinin aranan içeriği olan aynısefa, saymakla bitmeyen etkisiyle bu ünü sonuna kadar hak ediyor! Senin için özel olarak hazırladığımız kalendula dosyasını inceleyerek cildinin yeni favorisi olan bu doğal mucize ile tanışmaya ne dersin?

Calendula Ne İşe Yarar?

Calendula, yalnızca K-Beauty özelinde değil, kozmetik dünyasının tamamında iddialı bir konuma sahip. Bunun nedeni elbette ki turuncu ve sarı yapraklarıyla son derece şirin bir görünüme sahip olmasından çok daha fazlası! Kalendula daha önceleri yalnızca dekoratif amaçla kullanılan bir peyzaj bitkisiyken cilde olan faydaları keşfedildikçe hem özü hem de yağı kullanılan harika bir içerik haline geldi. Cilde faydalarını detaylı bir şekilde inceleyeceğimiz bu çiçeğin aynı zamanda içecek olarak da kullanılabildiğini ve vücudun bağışıklık sistemini destekleyen bir sonuç verdiğini de biliyor muydun?

Justin Beauty Cevaplıyor: Calendula Nedir?

Calendula Çiçeği’nin Bilinmeyen Faydaları

Calendula’nun cilde olan faydalarından bazılarına aşina olabilirsin ama bu harika çiçek, kesinlikle daha yakından incelenmeyi hak ediyor! İddia ediyoruz ki onu tanıdıkça cilt bakım rutinine daha önce eklemediğin için pişmanlık duyacaksın.

  • Anti-aging etkisiyle ince çizgi ve kırışıklıklar gibi yaşlanma belirtilerine karşı mücadele ediyor,
  • Akne ve sivilce problemine karşı etkili sonuç veriyor,
  • Cilt kızarıklıkları ve cilt lekeleri ile savaşarak cilt tonunu eşitlemeyi destekliyor,
  • Dış etkenlere bağlı olarak gelişen tahrişi önleyip cildi yatıştırmaya katkıda bulunuyor,
  • Nazik göz çevresinde oluşan morluk veya kuruluk problemini ortadan kaldırmak için çalışıyor,
  • Cildi derinlemesine nemlendirip yumuşak bir cilt dokusu elde edilmesine yardımcı oluyor.

Calendula'nın Saf Dokunuşunu Cildinde Hisset!

Kore cilt bakımı ürünlerinin bu mucizevi çiçekten faydalanmaması elbette ki düşünülemez! Yüz bakımı denince en özel bileşenleri bir araya getiren K-Beauty, aynısefa çiçeği içeren birbirinden popüler ürünlerle nemli ve ışıltılı cilt görünümüne katkıda bulunuyor.

Justin Beauty Cevaplıyor: Calendula Nedir?

Aromatica Comforting Calendula Decoction Cleansing Mousse - Yatıştırıcı Calendula Temizlik Köpüğü

İşte karşında aynısefa ile geliştirilmiş en nazik yüz temizleme köpüğü! Aromatica Comforting Calendula Decoction Cleansing Mousse - Yatıştırıcı Calendula Temizlik Köpüğü, geleneksel dekoksiyon metoduyla üretildi. Bu yöntemde bitkisel içerikler kısık ateşte uzun uzun kaynatılıyor. Böylece elde edilen aktif bileşenler cilde maksimum fayda sağlıyor!

Cildi derinlemesine arındırırken aynı zamanda cilt pürüzlerine karşı da savaşan, cildi yatıştıran ve nemlendiren yüz temizleme köpüğü, aynısefa denince akla gelen ilk ürünlerden biri!

Justin Beauty Cevaplıyor: Calendula Nedir?

Aromatica Calendula Juicy Cream - Calendula Kremi

Calendula, krem formuyla en kullanışlı hale gelen çiçeklerden biri! Aromatica Calendula Juicy Cream - Calendula Kremi, su yerine yoğun oranda aynısefa ile geliştirildi. Cildini yatıştırmak için ondan daha etkileyici bir nemlendirici bulmak zor! En hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilen hipoalerjenik formülü, seramid ve polisakkarit ile de güçlendirildi. Cildi derinlemesine nemlendirmek ve uzun süre boyunca nemi muhafaza etmek ondan sorulur!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın