İçeriğe atla
Flaş İndirimler Her gün 12 farklı Kore ürünü, 12 farklı indirim!
Yeni üyelere HOSGELDIN15 kodu ile %15 İndirim

#JustDiscover Marka Radarı: Aromatica

Justin Beauty Ekibi 20 Sep 2024 0 yorum

Doğal içeriklerle cildine nazik bir dokunuş yapmak istemez misin? O zaman Aromatica ürünleri tam sana göre! Natürelliği ön planda tutan Aromatica, doğanın sunduğu tüm hediyeleri alıp en iyi şekilde harmanlıyor, cildine saf ve etkili bir bakım sunuyor. Vegan, çevre dostu ve doğallığın gücünü kullanan bu harika marka, cilt bakımında fark yaratıyor. Aromatica’da sentetik kokular yok, aromaterapistler tarafından geliştirilmiş özel formüller var! 

“SAVE THE SKIN, SAVE THE PLANET” mottosuyla yola çıkan Aromatica, dünyada ve Türkiye’de K-Beauty’nin öncü markalarından. Justin Beauty’de Aromatica’nın ürünleriyle tanışarak cildine en uygun bakımı bulabilirsin. Şimdi, Aromatica’nın sırlarını keşfetmeye hazır mısın? Hadi başlayalım!

Aromatica Ürünlerini Justin Beauty’de Keşfet! 

Cildini korumayı önceliklendiren korurken de doğanın gücünü kullanan, hem etkili hem de nazik bir bakım Aromatica’yla mümkün. “Hangi ürünü kullanmalıyım?” diye soruyorsan, Aromatica'nın geniş ürün yelpazesinde sana ve cildine uygun olanları beraber kolayca keşfedebiliriz.

Aromatica Ürünlerinin Özellikleri Neler? 

Aromatica ürünleri, doğallığı ön planda tutan formülleriyle bilinir. Paraben, sülfat ve yapay renkler gibi zararlı kimyasallar içermez. Vegan ve cruelty-free olan bu ürünler, cildine zarar vermeden derinlemesine bakım yapar. Üstelik bitkisel özlerle zenginleştirilmiş içerikleri sayesinde cildinle doğanın el ele yürümesini sağlar!

EWG onaylı, COSMOS ORGANIC sertifikalı özel ürünler geliştirmiş Aromatica, üst düzey içerik kalitesiyle ve hammaddelerini elde etme yöntemleriyle her zaman bir adım öne çıkıyor. Sürdürülebilirlik konusunda da dünyaya büyük söz veren Aromatica, tüm ürünlerinin üretiminden ambalajlanmasına kadar her kritik noktada geri dönüşüm ve sıfır atık politikalarına uyuyor. 2020 yılında Aromatica, Kore'de plastik geri dönüşümü ve yeniden doldurma deneyimi için bir alan başlatan ilk güzellik markası oldu. Bir gün yolun Seul’e düşerse, House of Aromatica’yı keşfetmeni mutlaka tavsiye ediyoruz!  

Aromatica Ürünleri Hangi Cilt Tipleri İçin Uygun?  

Aromatica, farklı cilt tiplerine uygun geniş bir ürün yelpazesi sunar. İster kuru, ister yağlı ya da hassas bir cilde sahip ol, senin için bir Aromatica ürünü mutlaka vardır. Özel serileriyle her cilt tipine ve cilt yaşına uygun çözümler sunan Aromatica, cildine ihtiyacı olan nazik dokunuşu sağlar. Cildinle uyumlu bir bakım rutini için Aromatica’yı denemelisin!

Aromatica Ürünleri Nasıl Kullanılmalı? 

Peki bu taptaze hissettiren markayı nasıl hayatımıza katabiliriz? Aromatica ürünlerini kullanmak oldukça basit. Her ürün, cildinin ihtiyacına göre farklı uygulama yöntemlerine sahiptir. Genellikle temizlenmiş cilde nazikçe uygulanır ve günlük bakım rutininin bir parçası haline gelir. Ürünlerin kullanım talimatlarını takip etmek, en iyi sonuçları alman için önemli. Doğru kullanım, maksimum verim getirir!

En Popüler Aromatica Ürünleri Neler? 

Aromatica’nın bazı ürünleri son dönemlerde diğerlerinden daha popüler! Özellikle Rose Infusion Serisi, Tea Tree Serisi ve Doğal & Vegan Jel Serisi, en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Bu seriler, cildine çeşit çeşit faydayı vadederek bakım rutinine yenilik katabilir.

İşte Aromatica’nın en popüler ürünlerinden bazıları!

Aromatica Serileri 

Aromatica’nın her serisi, cildin farklı ihtiyaçlarına göre tasarlanmış. Doğal içeriklerden oluşan bu serilerle cildine en uygun bakımı bulman çok kolay!

Aromatica Doğal & Vegan Jel Serisi  

Bu seri, cildi nemlendiren ve yumuşatan jellerle dolu, özellikle hassas bir cildin varsa ideal yol arkadaşın olabilir! Doğal ve vegan içerikleri sayesinde Aromatica Aloe Vera Jel, cildine hak ettiği yumuşak dokunuşu verebilir. %96 saf Aloe vera ve biberiye yaprak özüyle hazırlanan bu vegan formül, cildini hızla yatıştırmaya, ferahlatmaya, nemlendirmeye ve hatta pürüzsüzleştirmeye aday! Cica Calming Gel ise daha hassas ve irite ciltlerin favorisi olabilir! Tea Tree Calming Gel’i merak ediyorsan özellikle yağlı ve karma ciltlerin en iyi, en hafif formüllü dostu diyebiliriz. Çilek bacak ve vücut sivilceleri gibi şikayetlerin varsa mutlaka göz atmanı tavsiye ederiz. Serinin tüm ürünleri çok amaçlı kullanılabilir. Epilasyon ve peeling sonrası ihtiyaç duyduğun bakımı destekleyen bu seri, kızarıklıklara karşı destek olur, güneş sonrası ferahlık verir. Ayrıca saç & tırnak bakımında da yanında! 

Aromatica Rose Infusion Serisi 

Gül özleriyle dolu bu seri, cildine hem huzur vermeyi hem de doğal bir parlaklık kazandırmayı amaçlıyor. Rose Infusion Serisi, cildine nazikçe dokunurken ihtiyacı olan tüm bakımı sunmayı vadediyor. Ferah mı ferah, rahatlatıcı mı rahatlatıcı! Zaten gülün cilt bakımında olan etkilerini duymayan kalmamıştır!  

Aromatica Tea Tree Serisi 

Aromatica’nın Tea Tree serisi, herkesin güvenle kullanabileceği, organik, çevreye duyarlı, vegan ve cruelty-free ürünlerden oluşuyor. Yağlı ve akneye meyilli ciltler için birebir olan bu seri, çay ağacı yağı ile cildin sebum dengesini sağlar. Gözenekleri derinlemesine temizler ve cildi pürüzsüz hale getirir. Cildini kontrol altına almak istiyorsan bu seriye bayılacaksın! 

Aromatica Ürünlerinin Fiyat Aralığı Nedir? 

Aromatica ürünleri, kaliteli içerikleriyle beraber ulaşılabilir fiyatlarda. Fiyat aralığı ürünün türüne, içeriğine, sahip olduğu sertifikalara, elde edilme yöntemlerine ve boyutuna göre değişiklik gösterebilir. Ürün seçimlerinde içerik listesine bakmanı öneriyoruz. Justin Beauty’nin bütçene uygun Aromatica ürünleriyle hem cildine iyi bakabilir hem de cebini koruyabilirsin. Doğanın gücünü kullanmak istiyorsan Aromatica ürünlerine mutlaka göz at! 

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün