İçeriğe atla

Justin Beauty Cevaplıyor: Kış Aylarında Neden Güneş Kremi Kullanmalısın?

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Kış aylarında güneş kremi kullanmanın ne kadar önemli olduğunu duymayan var mı? Kore cilt bakımı felsefesinde güneş kremleri, yaz - kış demeden kullanılması gereken ürünlerin en başında geliyor. Güneş kreminin faydaları ve en önemli anti-aging ürünlerden biri olduğunu zaten biliyoruz. Fakat hala kışın güneş koruyucu kullanmanın neden bu kadar gerekli olduğu konusunda kafanda soru işaretleri olabilir. Hatta kışın güneş kremi kullanmayı mantıksız buluyor bile olabillirsin! İşte bugün, bu yanlış yargıyı sonsuza kadar değiştirme zamanı.

Cildin Daha Savunmasız Olabilir

Soğuyan havalar, bedenimizin en büyük organı olan cildimizde birtakım değişiklikler yaşanmasına neden oluyor. Yalnızca kuru cilt tipine sahip olanlarda değil, tüm cilt tiplerinde ekstra bir kuruma ve donukluk meydana geliyor. Kuruyan cilt maalesef ki güçsüz düşüyor, yıpranmaya ve çatlamaya daha açık oluyor. Havada bulunan nem miktarının azalmasıyla başlayan bu süreç, cilt deformasyonu sürecini hızlandırarak cildinin ekstra bakıma ihtiyaç duymasına yol açıyor. Cildini koruyan nazik bir güneş kremi, işte bu aşamada en büyük ihtiyacın.

Güneş mi Soğuk Hava mı Cildine Daha Çok Zarar Verir?

İşte cevaplaması çok güç bir soru… Güneşin cildimize verdiği zararlar hepimizin malumu. Güneş yanığı hepimizin hayatının bir döneminde yaşanan problemlerden biri! Peki ya soğuk hava? Soğuk havanın yarattığı donuk görünüm canımızı sıksa da, aslında cildin nem miktarının azalması bir o kadar büyük bir sorun. Bu sebeple cildin tek düşmanı güneşmiş ve kışın cildimiz güvendeymiş gibi düşünmememiz gerek! Üstelik tüm cilt tiplerini tehdit eden güneş, kış mevsiminde etkisini azaltmış gibi görünse de, bu yalnızca bir yanılsama. Kışın cildimiz, hem soğuk hava hem de zararlı güneş ışınları tarafından zarar görebiliyor. Bu sebeple Justin Beauty, güneş kremi kullanımının önemini tekrar tekrar belirtmek zorunda!

kışın güneş koruyucu

Güneş Kremi Olmadan Güneş Işınları Kapalı Havalarda Bile Risk

Village 11 Factory Daily Mild Sun Cream

Kış mevsiminde güneş koruyucu kullanmak konusunda endişeleri olanların en büyük savı, kışın güneş ışınlarının o kadar da yakıcı olmaması. Oysaki konu cilt bakımı olunca bu hiçbir şeyi değiştirmez! Son araştırmalar gösteriyor ki, kışın güneş ışınlarının etkisi yalnızca %20 ila %30 arasında azalıyor. Dolayısıyla hala yoğun miktarda UVA ve UVB ışınlarına maruz kalabiliyoruz. Yani havanın kapalı, bulutlu veya yağışlı olması güneş kremi kullanmamak için asla bir sebep değil.

Cildi yağlandırmadan koruyan Village 11 Factory Daily Mild Sun Cream SPF50+ PA++++, Centella asiatica, Chia tohumu özü ve semizotu gibi bitkisel içeriklerle güçlendirilmiş. Günlük kullanıma uygun bu güneş kremi, kış aylarının nemsiz bıraktığı cildimizi beslemek, yatıştırmak ve genel cilt sağlığını desteklemek için en favori seçeneklerden biri!

Güneş Kremi Kullanmamak, Cilt Lekelerini Artırabilir

Kış ayları, cilt lekeleri ile mücadele etmek için en doğru zaman. İster güneş lekesi ister sivilce lekeleri ile savaşıyor ol, cildi aydınlatmak ve cilt tonunu eşitlemek için kullanılan etkin maddeleri kışın uygulamakta fayda var. Peki güneş kremi kullanmadan cildimizi nazikçe soyan ve yenileyen ürünleri kullanırsak ne olur? Doğru cevap; hem lekeler cildimizde daha derine işler hem de yepyeni lekelere davetiye çıkarırız! Bu sebeple lekesiz ve ışıldayan cilt görünümü için şart olan leke karşıtı ürünler ve güneş koruyucu kremler, birbirlerinden ayrı düşünülemez.

Cilt tipine uygun bir güneş kremi seçmenin zor olduğunu düşünüyor veya Kore kozmetiği ürünleri ile ilk defa tanışıyor olabilirsin! Village 11 Factory’nin en favori güneş kremlerinin mini boyları, hepsini deneyip favorini seçmen için ideal. Bu sayede cildinin en iyi anlaştığı güneş kremi ile yaz - kış demeden yoluna devam edebilirsin!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın