İçeriğe atla
Flaş İndirimler Her gün 12 farklı Kore ürünü, 12 farklı indirim!
Yeni üyelere HOSGELDIN15 kodu ile %15 İndirim

Evde Yılbaşı Partisi Öncesi Cilt Bakımı Önerileri

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

2021 yılını karşılayacağımız yılbaşı partisi için heyecan dorukta! Hepimiz için zorlu bir yıl olan 2020’yi uğurlarken, içimizde yepyeni umutlar ve hayallerle 2021’i bekliyoruz. Tüm dünyanın benzer dileklerle beklediği 2021’i ışıldayan bir cilt ile karşılamaya ne dersin? Evde yılbaşı kutlamasına hazırlarken yapabileceğin özenli bir cilt bakımı ile hem yılın yorucu izlerini cildinden uzaklaştırabilir hem de kendini şımartmanın tadını doyasıya çıkarabilirsin!

Adım 1: Cilt Temizliği

Cilt bakımı rutininin ilk basamağı şüphesiz ki cilt temizliği olmalı. Bu özel güne kendini hazırlarken cildindeki ölü deri hücrelerini, aşırı sebumu ve kirleri derinlemesine temizleyip arındırman, hem diğer cilt bakım aşamalarından yüksek verim almana hem de makyajının cildinle daha iyi bütünleşmesine yardımcı olacak. Yüz ve makyaj temizleyiciler arasından seçtiğin nazik ama bir o kadar da etkili “o ürün” ile yılbaşı partisi hazırlıklarına başlayabilirsin!

cilt temizleme

Adım 2: Tonikler ile Cildini Beslemeye Başla!

Sıra geldi tonik aşamasına! Evde yılbaşı partisi yapacaksan, bu gecenin uzun süreceğini ve cildinin beslenmiş, dolgun ve ışıl ışıl görünmesi için eksiksiz bir bakım yapman gerektiğini bilmelisin! Tonikler, bu aşamada cildini diğer aşamalara hazırlamak için biçilmiş kaftan! Kore cilt bakımı ürünleri arasından cildinle en iyi anlaşacak olan içerikleri seç ve sonraki adımlara geçmeden önce beslenmiş, yatışmış ve sağlıklı bir ışıltıya kavuşmuş cildinin tadını çıkar!

Adım 3: Peeling ile Cilt Pürüzlerine Veda

Kusursuz bir cilt makyajı istiyorsan, öncelikle cilt pürüzlerine veda etmelisin! Cildini siyah nokta, beyaz nokta, ölü deri hücreleri ve benzeri pürüzlerden arındırmanın en etkili yolu elbette ki peelingler. Peeling aşaması, evde cilt bakımı yapıp profesyonel bir sonuç almanın belki de en etkili yolu. İster yağlı cilt tipine sahip ol ister kuru cilt, Kore kozmetiği ürünleri arasında senin cildinle de çok iyi anlaşacak bir peeling mutlaka var!

Adım 4: Serum ve Ampuller ile Özenli Bakım

Cildini temizledin, arındırdın, sıra geldi Premium bir bakıma… Yılbaşı partisi, yaşayacağın en özel günlerden biri ve yılbaşı cilt bakımı rutinin de bu güne ayak uydurmalı! Hemen cilt problemlerini kısaca gözden geçirelim. Sivilce ve akne problemi ile mi savaşıyorsun? Yoksa kolayca kızaran, yıpranmış mı bir cildin mi var? Belki de cildini en alt katmanlara dek neme doyurman veya yatıştırıcı ve yenileyici içeriklerle şımartman gerek… Hiç merak etme, birbirinden yıldız içeriklerle geliştirilen serum ve ampuller imdadına yetişecek!

Adım 5: Nemlendirici ile Dolgun Bir Cilt

Dolgun ve sağlıkla parlayan bir cildin en önemli kuralını açıklıyoruz: Nem, nem, nem! İstediğin kadar cilt bakımı yap, eğer cildini yeterince nemlendirmiyorsan bu rutinden elde ettiğin verim son derece düşük olacaktır. Cilt tipine uygun bir nemlendirici ile nemi cildine hapsetmeli, sabaha kadar sürecek bu yılbaşı partisi boyunca cildinin konforlu ve mutlu hissettiğinden emin olmalısın! Bunun da en kolay yolu, elbette ki harika içeriklerle formüle edilmiş bir nemlendirici bulmaktan geçiyor.

yeni yil makyaji

Adım 6: Göz Kremleri ile Işıl Işıl Bakışlar

Göz makyajının güzelliği yalnızca kullandığın renkli kozmetik ürünleri ile bağlantılı değil! Biliyorsun ki göz çevremiz oldukça nazik bir deriden oluşuyor ve dolayısıyla göz altında morluk, ince çizgi ve kırışıklık gibi problemler yaşanabiliyor. Bu sebeple göz çevreni sakinleştirmek ve etkili bir bakım gerçekleştirmek büyük önem taşıyor! Yılbaşı partisi öncesi cilt bakım rutininde mutlaka dikkat etmen gereken en önemli aşamalardan biri de şüphesiz ki göz kremleri! İyi bir göz kremi, gözlerine yorgunluk katan cilt problemlerini ortadan kaldırarak bakışlarına canlılık katar!

İşte şimdi, yılbaşı partisi seni bekler… Artık müthiş bir gece geçirmemen için hiçbir sebep yok. Stresli geçen 2020 yılını geride bırakarak yepyeni heyecanlara ve umutlara, taptaze bir ciltle yelken açmaya hazırsın! Cildin kadar sağlıklı, aydınlık ve ışıltılı bir yıl seninle olsun!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün