İçeriğe atla

E Vitamininin Faydaları Nelerdir?

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

E vitamini, sahip olduğu antioksidan özelliğiyle hem vücudumuz hem de cildimiz için olmazsa olmaz bileşenlerden! Sağlığa saymakla bitmeyecek kadar faydası bulunan E vitamini, güçlü bir bağışıklık sisteminin temel taşlarından biri. C vitamini serbest radikallerle karşı verdiği savaşla ünlü… Peki aynı mücadeleyi E vitamininin de verdiğini biliyor muydun? Bunun yanı sıra;

  • Kalp ve damar hastalıklarına karşı vücudu korur,
  • Kan dolaşımını kontrol altına alır, alyuvar oluşumunu destekler,
  • Oluşan yaraların hızla iyileşmesine ve yara izi kalmamasına katkıda bulunur,
  • Yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcı olur,
  • Tümör oluşumuna karşı savaşarak kanser hastalığına karşı savaşır,
  • Saç ve tırnak sağlığını olumlu yönde etkilerken egzama ve sedefe karşı mücadele eder.

Gördüğün gibi E vitamini eksikliği asla hafife alınacak bir durum değil! Bu sebeple E vitamini içeren besinler soframızdan hiç eksik olmamalı. Zeytinyağı, fındık, badem, ıspanak, brokoli, hamsi, somon, avokado, muz ve tahıllar… Ve daha birçok besin ile doğal E vitamini ihtiyacın karşılanabilir. E vitamini nelerde var diye araştırırsan göreceksin ki, dengeli bir beslenme rutinine sahipsen endişelenmene çok da gerek yok!

e vitamini

E Vitamininin Cilde Faydaları Nelerdir?

E vitamininin görevleri bunlarla da sınırlı değil. Vücudumuza bu kadar iyi gelen bir vitamin, elbette ki cildimiz için de bir hayli önemli. E vitamininin cilde faydaları arasında;

  • Cilt sıkılaştırıcı etki göstermesi,
  • İnce çizgi ve kırışıklıklara karşı savaşması,
  • Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olması,
  • Cilt bariyerini güçlendirmesi,
  • Antioksidan etkisiyle serbest radikallere karşı mücadele etmesi,
  • Siyah nokta oluşumunu hızlandıran sebum üretimini kontrol altına alması sayılabilir.
e vitamininin cilde faydaları

E Vitamini Cilde Nasıl Uygulanır?

Biliyoruz ki "E vitamini cilde nasıl uygulanır?" diye düşünmeye başladın bile! Hazır ol, şimdi seni Kore cilt bakımı ürünleri içerisinde en mükemmel etkiye sahip olan 2 farklı seçenek ile tanıştıracağız. Cilt bakım rutininde kullandığın bu ürünler ile senin cildin de derinlemesine beslenip ışıl ışıl görünümüyle göz kamaştırabilir!

Aromatica Organic Rose Hip Oil - %100 Organik Kuşburnu Yağı

Aromatica Organic Rose Hip Oil, cildi neme doyurmak için seçebileceğin en etkili ürünlerin başında gelir! ECOCERT sertifikalı %100 kuşburnu yağı içeren yüz yağı, vitamin, mineral, protein ve amino asit zengini yapısıyla kelimenin tam anlamıyla yüzünü güldürmeye hazır. Üstelik %100 organik bir yağ kullanmanın verdiği iç rahatlığı paha biçilemez...

Kuşburnunun limona göre 20 kat daha fazla A, B, C, E ve P vitamini içerdiğini biliyor muydun? Soğuk sıkım metotuyla elde edilen Aromatica Organic Rose Hip Oil - %100 Organik Kuşburnu Yağı, aktif içerikleri en yüksek performansla cildine uygulayabilmen için geliştirilen bir süper kahraman!

Aromatica Reviving Rose Infusion Cream - Gül Kremi

Bulgar gülü, organik Aloe vera, kuşburnu ve aynı sefa ile formüle edilen eşsiz bir deneyim… Karşında Aromatica Reviving Rose Infusion Cream! En kuru ciltleri bile neme doyurabilen bu nazik dokunuş, içerdiği vitamin ve minerallerle gerçek bir mucize! E vitamini ve yağ asidi zengini kuşburnunun 7 bitkisel öz, arbutin ve adenosin ile yakaladığı sinerji, cildini hem yatıştırmak hem de yaşlanma belirtilerine karşı korumak için ideal.

İnce çizgiler, kırışıklıklar, renk eşitsizlikleri ve daha nice cilt problemi… Bu problemlerin hepsine karşı savaşmak için çok nazik ama bir o kadar da etkili olan Aromatica Reviving Rose Infusion Cream - Gül Kremi'ne güvenebilirsin. Kore kozmetiği ürünlerinde kullanılan en mükemmel içeriklerin bir arada bulunduğu bu krem ile cildi neme doyurmak ve eksiksiz bir cilt bakım deneyimi yaşamak işte bu kadar kolay!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın