İçeriğe atla

Cosrx’ten salyangoz özlü ürünler

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum
İsmi, “cosmetic” (kozmetik) ve RX (reçete) kelimelerinin birleşiminden oluşan Cosrx kozmetik standartlarını değiştirmeyi amaçlıyor. Salyangoz özlü ürünlerinin etkisi ve başarısı doğru yolda olduğunu gösteriyor! Salyangoz özünü ürünlerinde yüksek oranlarda kullanarak bizi şaşırtmaktan geri kalmayan Cosrx, iki ürününü salyangoz mucizesiyle buluşturuyor: Advanced Snail 96 Mucin Power Essence ve Advanced Snail 92 All In One Cream.

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Salyangoz özünün gücünü bilenler ve müthiş etkisine doyamayanlar için harika haber: Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, %96 salyangoz özü içeriyor! Neredeyse saf salyangoz özünden oluşan yapısı sayesinde içeriğin etkisini maksimum şekilde ve uygular uygulamaz deneyimlemen mümkün… Sivilce izlerinin giderilmesine ve cilt elastikiyetine harika katkılarıyla öne çıkan Advanced Snail 96 Mucin Power Essence’ın, formülündeki diğer %4 ise esansın en iyi sonucu verebilmesine ve cildin harika şekilde nemlenmesine yardımcı oluyor. Formülünün minimal yapısı cildini yıpratmak istemeyenler için oldukça çekici bir özellik… Özellikle hassas yapıdaki ciltler minimum içeriğe sahip, yapay renklendirici ve koku içermeyen Advanced Snail 96 Mucin Power Essence’a kolayca aşık olabilir… Tabii, karma ve yağlı cilt tipleri için de çok ideal bir yapıya sahip olduğundan bahsetmeden olmaz: Esans formülü oldukça ince bir yapıda ve yağlı değil… Su bazlı bu hafif formülü sayesinde kolayca cilt tarafından derinlemesine absorbe oluyor ve böylece gözeneklerin tıkanmasına neden olmuyor. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği Advanced Snail 96 Mucin Power Essence cildi yatıştırmak, nemlendirmek, beslemek ve en çok da onarmak için tercih edilmeli. Cildini temizledikten ve tonik uyguladıktan sonra uygulamak en iyi sonuçları verecektir. Esans sonrası cilt maskesi uygulayarak da etkisini katlayabilirsiniz! Başka esanslar uygulanacak ise uygulama önceliğini Advanced Snail 96 Mucin Power Essence’a vermen ve cilt tarafından tamamıyla absorbe olmasını beklemen daha uygun olur. Salyangoz özünden beklentini karşılamakta iddialı Advanced Snail 96 Mucin Power Essence; sivilce ve akne oluşumunun önlenmesinde, hassas ya da irite olmuş cildin yatışmasında da cildine destek oluyor. Advanced Snail 96 Mucin Power Essence sivilce izleri ve yaşlanma belirtileri gibi sorunlarla mücadele kesinlikle harika bir dost! Ürünü incele

Advanced Snail 92 All In One Cream

Advanced Snail 92 All In One Cream’in esansa göre daha düşük oranda salyangoz özü içeriyor olması seni yanıltmasın. Jelsi hafif yapısı hemen cilt tarafından absorbe edilerek kolayca etkisini göstermesini sağlıyor. Yağlı olmayan dokusu cildi daha yumuşak ve ışıltılı hale getirirken ciltte ağır bir katman oluşturmuyor. Nemlendirici ajanlar ve salyangoz özünün gücünü bir araya getiren Advanced Snail 92 All In One Cream hem salyangoz özünün koruyucu ve onarıcı etkilerini kusursuz şekilde cilde aktarıyor hem de öncesinde uygulanan ürünlerin etkilerinin ciltte maksimum şekilde korumasına yardımcı oluyor. Yağlı-akneli ciltler salyangoz özünden bekledikleri etkileri kolayca gözlemleyebilir: Akne izlerinin solmasında ve cildin sebum dengesinin kurulmasında tatmin edici bir sonuç! Cildin için iyi bir koruyucu olan Advanced Snail 92 All In One Cream dış etkilere olduğu kadar zamana karşı da cildini koruyor. Cilt elastikiyetinin artırılmasında ve yaşlanma belirtilerinin azaltılmasında güvenilir bir yardımcı olan Advanced Snail 92 All In One Cream’i gün içinde kullanabileceğin gibi gece maskesi olarak da uygulayabilirsin. Ürünü incele Cosrx’in salyangoz özlü ürün serisi minimal formülleriyle ön plana çıkıyor. Cosrx’in diğer tüm ürünleri gibi az sayıda ama etkili içeriklere sahip bu ürünler salyangoz özünün etkisini en iyi şekilde yansıtmak için tasarlanmış. Cildini yormak istemeyen ve salyangoz özünün büyüleyici gücünü yeterli bulanlar için Cosrx doğru bir tercih olacaktır.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın