İçeriğe atla
Flaş İndirimler Her gün 12 farklı Kore ürünü, 12 farklı indirim!
Yeni üyelere HOSGELDIN15 kodu ile %15 İndirim

Benzersiz Sivilce Çözümleri!

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Yaş ve cilt tipi fark etmeksizin en sık rastlanan cilt sorunlarından biri akneler! Onlardan hızla kurtulmamızı sağlayacak sihirli bir değnek yok. Ancak doğru cilt bakım ürünlerinin yardımı ile zamanında müdahale ederek akneler üzerinde kendi sihrimizi yaratabiliriz.

Mizon akne mücadeleni bir üst seviyeye çıkartacak formülleriyle, daha hızlı ve etkili çözüm yöntemleri yaratıyor. Sadece sivilceleri azaltmaya yardımcı olmayan formülleri aynı zamanda sivilceli bölgeyi arındırıp, yatıştırıyor. Tüm bunları yaparken de asla cildi tahriş etmeyen Mizon Good Bye Blemish Pink Spot ve Mizon Good Bye Blemish Clear Patch’i yakından tanıyalım!

Mizon Good Bye Blemish Pink Spot ile İki Katmanlı Çözüm

Eski adıyla Mizon Acence Blemish Out Pink Spot yenilenerek, aknelere karşı daha etkili olan formülü ile Mizon Good Bye Blemish Pink Spot olarak karşında! İki katmanlı formülü, cilde tek bir uygulamada arındırıcı ve yatıştırıcı etki sağlar. Bir taşla iki kuş vurmak ve akne mücadelesini daha da güçlü ve kalıcı hale getirmek isteyenlerin favorisi olacak.

AHA ve BHA içeren sarı katman gözeneklerin, ölü hücrelerin altında sıkışmış kiri uzaklaştırır. Sivilce oluşumuna sebep olan fazla sebumu ciltten temizler. Pembe katman ise akne kaynaklı kızarıklığı hafifleten kalamin ile güçlendirilmiş pembe toz içerir. Kısacası akneli bölgeyi sakinleştirecek, arındıracak ve akne sonrası oluşan kızarıklığı azaltacak tüm bakımlar bu iki katmanlı şişede!

Bölgesel çözüm yaratan Good Bye Blemish Pink Spot her an elinin altında olması gerekenlerden biri. Sivilce oluşumunu fark ettiğin anda bir pamuklu çubuğun ucunu solüsyona batırarak alt tabakaya ulaştır ve ardından tek seferde akneli bölgeye uygula. Gece boyunca süren akne mücadeleni sabah uyandığında kazanmış olacaksın!

Mizon Good Bye Blemish Clear Patch ile Akne Mücadeleni bir üst seviyeye taşı!

Kullanım kolaylığı yaratan akne koruyucu bandı son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan ürünlerden biri. Mizon benzerlerine göre çok daha güçlü formülü ile sıradan koruyucu bantların etkisini katlıyor ve yepyeni bir deneyim sunuyor.

İncecik yapısıyla akne problemlerinizde gizli & etkili yardımcınız olan Mizon Good Bye Blemish Clear Patch sadece akneli bölgenin hızlı şekilde sakinleşmesi ve dış etkenlerden korunması için çalışmaz, aynı zamanda sivilce oluşumuna neden olan tüm bakterileri azaltmaya ve kiri yok etmeye de destek olur. BHA, Centella asiatica ve çay ağacı yağı ile geliştirilen üstün formülü; sivilce izi, genişlemiş gözenekler ve yeni oluşan akneleri azaltmak için sinerji içinde çalışır.

Güne başlarken aynada canını sıkacak yeni bir sivilce oluşumu mu fark ettin? Good Bye Blemish Clear Patch görünmez ve ince formu sayesinde üzerine makyaj yapılarak uygulanabilir. Böylece gün boyu seni rahatsız edecek sivilcenin hem görünmez olmasını hem de onarılması için destek sağlamış olursun.

Mizon Good Bye Blemish Pink Spot’u Kullananlar :

Genel Değerlendirme: ★ ★ ★ ★ ★ / 21-04-2022 23:05:49

BENGU ADIBEKE - Yaş : 25-34

Aknelere elveda! Akne ve sebum sikayeti olan biri olarak bu ürüne bayıldım, sabahları tertemiz ve yumusacık bir ciltle uyandım. Aha ve bha icerdigi için lekelerim içinde oldukca etkili oldu. Rutinime eklendi.

Genel Değerlendirme : ★ ★ ★ ★ ★ / 19-04-2022 14:17:55

Simge Coşkun - Yaş :18-24

Ben ilk defa spot ürün kullanıyorum. Eğer bu kadar net ve kısa zamanda sonucunun olduğunu bilseydim daha önceden alırdım… Aktif sivilcelerimi aylardır geçiremiyordum ve bunu sadece 4 gün kullandım harika bir sonuç aldım :)

Genel Değerlendirme : ★ ★ ★ ★ ★ / 18-04-2022 20:50:59

B***** K***** - Yaş: 25-34

Neden daha önce almamışım dediğim bir ürün oldu bu kesinlikle. Hem kistik hem de aktif sivilcelerde çok etkili. Sivilceyi kuruturken etrafına zarar vermiyor. Hassas ve egzama olan cildimde rahatlıkla kullanabildim. Sürekli alacağım bir ürün oldu.

Mizon Good Bye Blemish Clear Patch’i Kullananlar :

Genel Değerlendirme: ★ ★ ★ ★ ★ / 19-04-2022 15:13:45

Selin Sedef - Yaş : 25-34

Etkili ve üzerine makyaj bile yapılıyor bayıldım!

Bu akne patchleri bu zamana kadar kullandıklarım içinde en ince olanı, akne içinde biriken tüm iltihabı yüzeye çıkarmakta, uç vermiş olanları ise bir günde yok etmekte çok başarılı. o kadar ince yapılı ki, yapıştırdığınız yerde görünmez oluyor ve bu sayede üstüne makyaj yapabiliyorsunuz. yapıştırdığınız yerden kendiliğinden sökülüp çıkmıyor ki bu benim için çok önemli bir özellik. çok sevdim. başka ürün aramama gerek yok artık :)

Genel Değerlendirme: ★ ★ ★ ★ ★ / 18-04-2022 23:16:09

Didem Gölpek - Yaş : 35-44

Etkili

Sivilce üzerinde muazzam etki gördüm. Bir günde mucize yarattı diyebilirim. Çok etkili.

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün