İçeriğe atla

Aromatica Çay Ağacı Serisi

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

Aromatica dendiğinde hemen akla güvenilir ve doğal kozmetik geliyor. İyi olan her özelliğe sahip: organik, çevreye duyarlı, vegan, cruelty-free… Aromatica’nın istediği şey herkesin ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanması. Aromatica Tea Tree (Çay ağacı) serisi de bu yaklaşımla geliştirilen ürünler içeriyor. Doğallığa bu kadar önem veren bir marka olarak Aromatica, doğanın bütün hediyelerini kabul ediyor ve onları en iyi şekilde harmanlayarak bizlere sunuyor.

Özellikle yağlı – karma veya sivilceye yatkın bir cilt tipine sahipsen (bu diğer cilt tipleri kullanamaz demek olmuyor tabii ki!) ve sivilcelerini azaltıp cildini rahatlatacak doğal ve güvenilir ürünler arıyorsan Aromatica’nın Tea Tree serisi tam sana göre! Çay ağacı anti bakteriyel içeriği sayesinde sivilcelerin azalmasına yardım ediyor. Ayrıca gözenekleri temizleyerek sivilce oluşumunu engellemeye ve cildin yağ-nem dengesini düzenlemeye de destek sağlıyor. Eğer çay ağacı hakkındaki bu küçük bilgiler seni meraklandırdıysa sadece çay ağacına ayırdığımız bir blog yazımız da var, buraya tıklaman yeterli.

Çay ağacı ve Aromatica bir araya geldiğinde doğanın gücü ortaya çıkıyor. Aromatica, çay ağacını diğer içeriklerle birleştirerek mükemmel bir sinerji yakalıyor. Çay ağacının en etkili şekilde kullanıldığı serilerden Aromatica Tea Tree serisini birlikte inceleyelim:

Aromatica Tea Tree Balancing Foam Cleanser

Cilt bakım rutininde olduğu gibi önce temizleyici! Yağlı, karma ve sivilceye yatkın ciltler için tavsiye edilen Tea Tree Balancing Foam Cleanser, gün içinde biriken kirleri temizliyor ve makyajı kolaylıkla çıkarıyor ayrıca cildi kurutmuyor. İçeriğinin %30’unu oluşturan organik aloe vera yaprağı ekstresi sayesinde cilt nemli kalıyor.

İçerdiği çay ağacı özü sayesinde ciltte sebum seviyesinin azalmasına ve ciltte yağ-nem dengesinin kurulmasına yardımcı oluyor. Hatta sivilce izlerinin giderilmesinde de etkisini gösteriyor. Formülündeki dulavratotu cildi nemlendirirken sakinleştiriyor. İçeriğindeki diğer bileşenler (sardunya, acı portakala, bergamot) stres giderici özellikteler, bu sayede sivilcelerinin azalmasına katkı sunuyor.

Tea Tree Balancing Foam Cleaner, ayrıca cruelty-free ve EWG sertifikalı, bu formülündeki bileşenlerin insan sağlığına zarar vermediğini gösteriyor. Tea Tree Balancing köpük temizleyici %93,8’i doğal, %30,2’si ise tamamen organik içeriklerden oluşuyor.

“Benim deneyimimden çıkardığım sonuç etkisini çabuk gösterdiği. Nazik bir yapısı var ve iritasyona neden olmadan gözenekleri temizliyor, yağ bazlı temizleyiciden kalanları alıp götürüyor. Ayrıca ardında bıraktığı ferah his sayesinde cildim nefes alıyormuş gibi hissettim desem abartmış olmam bence. Yalnız çay ağacının kokusuna alışmak biraz zaman alıyor. Kesin bir kokusu var, ki bu çay ağacı içeren çoğu üründe karşılaşılan bir şey, bu yüzden cildime çok ağır gelecek galiba diye düşündüm ama kullandıktan sonra tam tersine cildim hafiflemiş gibiydi.”

Aromatica Tea Tree Balancing Toner

Tea Tree Balancing Toner, cilde ışıltı verirken rahatlatıyor ve cilt elastikiyetini güçlendiriyor. Cildi arındırarak bir sonraki adıma hazırlıyor. Tüm seri gibi içerdiği çay ağacı yağı sayesinde cildin sebum miktarını dengeliyor ve cildin yağlanmasını engelliyor.

Formülündeki aloe vera yaprağı ekstresi cildi rahatlatırken sivilceleri de yatıştırıyor. Tüm bu özellikler Tea Tree Balancing Toner’ı yağlı ciltler için harika bir tonik yapıyor!

Formülünün %94,8’i doğal içeriklerden oluşuyor. Güvenilirliği ise EWG sertifikası ile tescilli.

“Toniğin cildime alkol sürüyormuşum gibi bir his vermemesi benim için çok önemli, cildime bakmaya çalışırken cildimin yapısını bozuyormuşum gibi hissettiriyor çünkü. Tea Tree Balancing Toner ise Aromatica’nın sakinleştiren etkisiyle doğallığını hissettirdi. Yağlı bölgelerin o parlak görüntüsü yerine yüzüm daha canlı ve ışıltılı oldu.”

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty
Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın