İçeriğe atla
Flaş İndirimler Her gün 12 farklı Kore ürünü, 12 farklı indirim!
Yeni üyelere HOSGELDIN15 kodu ile %15 İndirim

2024 Sonbahar Makyaj Trendleri

Justin Beauty Ekibi 19 Sep 2024 0 yorum

Sonbahara yakışan soğuk tonlar, yarı mat yarı ışıltılı ama daima temiz bir cilt görünümü. Sonbahar, makyaj dünyasında bir yenilik rüzgarı estiriyor! Güneşin yerini hafif melankoliye bıraktığı bu günlerde, cesur ve sofistike görünümler ön planda diyebiliriz! 2024 sonbaharında dramatik göz makyajları adeta sezonun trend anahtarı olacak gibi duruyor. Gardırobun kadar makyaj çantanı da sonbaharın enerjisiyle yenilemeye hazır mısın? 

Yarı Mat Ten Görünümü

Yarı mat ten görünümü, sonbaharın sakin havasını mükemmel bir şekilde yakalıyor. Parlak, cam gibi görüntülere çok alıştık. Yarı mat görünümler geldi diye parlaklıktan uzaklaştık gibi bir durum yok. Ne tam mat ne de fazla parlak, tam kıvamında bir denge! Cildin doğal ışıltısını hafifçe vurgularken, sade ama cool bir bitiş sağlıyor. Village 11 Factory My Skin Fit BB Cream SPF 50+ PA++++, güçlü güneş koruması ve hafif parlak bitişiyle aradığın yarı mat görünümün anahtar ürünü olacak!

Ayo Edebiri, Michael Buckner / Getty Images

Ayo Edebiri, Michael Buckner / Getty Images

Serin Havaya Eşlikçi Soğuk Tonlar

Yazın içimizi ısıtan sıcak tonlar geride mi kaldı dersin? Bu sonbahar, alışılmadık bir görünüm sahnede: Yüz makyajında soğuk tonlar başrolde! Göz ve yanaklarda bu serin tonların hakimiyetini göreceksin. Mürdüm tonlarını görmeye hazırlan! 

Gigi Hadid, fotoğraf: IG @patrickta

Gigi Hadid, fotoğraf: IG @patrickta 

Koyu Renk Rujlarla Aran Nasıl?

Fransız kadınlarının hayranlık uyandıran o kırmızı, bordo ve mor rujlarla tamamladığı makyaj görünümü gözünde canlanmıştır. Temiz ve sade ciltle, tek bir ruj darbesiyle kusursuz bir sonbahar görünümü yaratmak yine bu sezonun en büyük trendi! Village 11 Factory Velvet Fit Lip Tint Intense Red, bu görünümü tamamlamak için bizce mükemmel bir seçenek!

Hailey Bieber, Frazer Harrison / GettyImages

Hailey Bieber, Frazer Harrison / GettyImages

Moody & Grunge

Y2K modası, 90’ların tam olarak geri dönüşü, dev aynalı gözlükler, brat summer… Bu yazı ne tamamlayabilir? Tabii ki, moody ve grunge makyajların ön planda olacağı bir sonbahar sezonu! Koyu göz makyajlarını özleyenler burada mı? Vakit senin vaktin! 

Charlie XCX, Harley Weir

Charlie XCX, Harley Weir

Unutma, trend demek zorunluluk demek değil. Her trend sana uymayabilir. Kendini nasıl ifade etmek istiyorsan öyle ifade et! Justin Beauty olarak cilt bakımıyla renkleri bir araya getiren markalar ve ürünleri özenle makyaj seçkimize dahil ediyoruz. Şimdi keşfetme zamanı!

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Justin Beauty

Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, üyelere özel %15 indirim ile alışverişe başlayın! Anında hesabınıza tanımlanacak 250 puan ve Justin Beauty Club’daki birçok ayrıcalık sizi bekliyor!

*Kayıt tarihinden itibaren 30 gün geçerlidir. İndirim ve kampanyalı ürünlerle birleştirilemez.

İndirim Kodu: HOSGELDIN15
Detaylı bilgi için tıklayın
Gelince Haber Ver
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürün