İçeriğe atla

2021 Cilt Bakımı Trendlerini Sizler İçin Araştırdık

Shopify API 07 Mar 2024 0 yorum

2021 yılına bomba gibi bir giriş yaptık mı? Şimdi yeni yıl kararlarımızı aynı motivasyonla sürdürme ve cilt bakım rutinimizi tam da hayal ettiğimiz gibi geliştirme zamanı! Biliyorsun ki kusursuz bir cilt için, cilt bakımı ürünlerinin etkisi kadar, istikrar da önemli. Tam da bu sebeple yeni yıl, yeni bir düzen oluşturmak ve rutine sadık kalmak için harika bir zaman! Peki, 2021 yılının en gözde trendleri ile yepyeni bir rutin oluşturmaya veya mevcut rutinini biraz daha geliştirmeye var mısın?

Maske Kaynaklı Sivilcelere Karşı Yatıştırıcı İçerikler Revaçta

cosrx full fit propolis light ampoule

Maskne yani maske kaynaklı sivilceler, maalesef ki henüz 2020 yılının can sıkıcı hatıraları arasında kalmadı… Bu sebeple 2021 yılında da maske takmaya devam ediyor, bir yandan da davetsiz misafirler olan akne problemine karşı savaşmayı sürdürüyoruz. Bu sebeple cildi yatıştıran ve iltihap engelleyici, antienflamatuar özellikte ürünlerden yararlanmamız şart.

Cosrx Full Fit Propolis Light Ampoule - Propolis Ampulü, içerdiği %83,25 oranında siyah arı propolisi ile cildi yatıştırmak için biçilmiş kaftan! Cilt kızarıklığını azaltan, akne ve sivilce problemine karşı savaşan, cilt bariyerini güçlendiren ve cildi sakinleştirip nemlendiren yapısı, bu yılın en favori ürünleri arasında yer almasını sağlıyor.

Kore Cilt Bakımı Esansları Popülerliğini Koruyor

Kore kozmetiği tarafından tüm dünyaya yayılan esans akımı, bu senenin de en popüler trendleri arasında! İster amacın cildini nemlendirmek olsun ister özel bir cilt problemini hedefle… Cilt bakım rutinini zenginleştirecek bir esans mutlaka var!

Mizon Snail Repair Intensive Essence - Salyangoz Özlü Esans, Kore cilt bakımı ürünleri arasında oldukça özel bir yere sahip. K-Beauty'nin yükselen yıldızı 'salyangoz özü' içeren bu esans, yüz temizleme ve tonik aşaması sonrasında cildine hepsi bir arada bakım sunmak için harika bir seçenek!

  • Cilt bariyerini güçlendirmek,
  • Cilt elastikiyetini artırmak,
  • Cilt tonunu dengelemek,
  • Cildini canlandırmak, beslemek, yumuşatmak ve çok daha fazlası için ona güvenebilirsin!

2021 Cilt Bakımı Trendlerinin Yıldızı Fermente İçerikler

Fermente içerikli cilt bakımı ürünleri, K-Beauty dünyasında yine 1 numarada! Cilde dost bakteri ve mantarla mayalanarak geliştirilen pek çok ürün, cildi nemlendirmek, yaşlanma karşıtı etki sağlamak, kırışıklık ve ince çizgilerle savaşmak ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olmak gibi saymakla bitmeyen etkilere sahip. Özellikle cildinde odaklanman gereken birden fazla problem varsa, mücadelene fermente edilerek etkisi katlanmış bir ürün eklemeyi unutma!

    Nemlendirici Kremler, Su İçmek Kadar Hayati

    Cilt bariyerinden bahsedip cildin su kaybını engelleyen ve cildi neme doyuran nemlendirici kremler konusuna girmeden olmaz… Nemlendirici kremler yalnızca 2021 yılında değil, her an başımızın tacı! Fakat biliyorsun ki bu yıl, cildimiz açısından da zorluydu… Bu sebeple cilt bakımı rutinini güncellerken, nemlendirici kremler arasından cildine en uygun olanını seçmeli ve günde 2 defa olmak üzere düzenli bir şekilde kullanmalısın. İster yağlı cilt tipine sahip ol ister karma cilt tipine… Unutma ki nemlendiriciler yalnızca kuru cilt tipi için vazgeçilmez değil!

    Justin Beauty, her cilt tipine en uygun nemlendirici krem seçeneklerini bir araya getirdiğinden bakım rutinine değer katacak “o” kremi kolaylıkla bulabilirsin!

    Göz Bakım Ürünlerinin Altın Çağı 2021

    Haydi, tipik bir 2021 gününe göz atalım… Dışarı çıkarken ayrılmaz parçamız olan maskemizi taktıktan sonra aynada tek farkettiğimiz yer; gözlerimiz! Bu sebeple 2021, ince çizgi ve kırışıklık karşıtı ürünleriyle tabiri caizse göz kamaştıracak! Göz altında oluşan koyu halkalara savaş açılan, şişlik ve benzeri problemlere karşı çözüm aranan bir yıl olarak tarihte yerini alan 2021 yılında, göz bakımı asla ihmal edilmemesi gereken bir aşama.

    Mizon Collagen Power Firming Eye Cream - Sıkılaştırıcı Kolajen Göz Kremi, hassas ve yıpranmış göz çevresini onarmak için son derece iddialı!

    • Göz çevresinde sarkma,
    • İnce çizgi ve kırışıklık,
    • Nemsiz ve donuk görünüm gibi problemlere yönelik geliştirilen formül, içerdiği %42 oranında deniz kolajeni ile eşsiz bir göz altı bakımı gerçekleştirmeye hazır.

    2021 Cilt Bakımı Trendleri El Bakımını da Kapsıyor

    El bakımı daha önce cilt bakımı kategorisi altına girmemişti… Çünkü ellerimiz, hiçbir zaman bu kadar yoğun bir bakım ihtiyacı hissetmemişti! Evet, cilt bakımı kadar el ve vücut bakımı da önemli. 2020 yılı her birimizi nem bariyeri bozulmuş, kupkuru ve yıpranmış ellerle tanıştırdığından 2021 bakım trendleri arasında eller önemli bir yer kaplıyor. El kremleri, daha önce hiç olmadığı kadar büyük önem taşıyor!

    2021 Cilt Bakım Trendleri ile Dönüşüm Zamanı!

    İşte senin için araştırarak derlediğimiz en önemli cilt bakımı trendler bunlar... Zorlu bir yılı geride bıraktığımız için kendimizi şımartmayı hak ediyoruz! Peki sen cilt bakımı rutininde bu trendlerden en çok hangilerine yer verme ihtiyacı duyuyorsun? Cevabın ne olursa olsun, aradığın ürünün Justin Beauty'de olduğunu biliyorsun!

    Yorum yapın

    Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.

    Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

    Justin Beauty
    Güzelliğinizi ve gerçek sizi keşfetme yolculuğunuza hoş geldiniz! Şimdi ücretsiz olarak Justin Beauty Club’a katılın, %15 indirim kuponu ve 250 puan anında hesabınıza tanımlansın. Justin Beauty Club'da birçok ayrıcalık sizi bekliyor!
    Gelince Haber Ver
    this is just a warning
    Giriş yapın